Livsstil

Opsummering og TAK!

Opsummering og TAK!
s k i b s h u n d e n o m b o r d i g e n

Opsummering og af hjertet TAK!

Det her indlæg bliver lige en kort opsummering af den sidste måned, hvor jeg ikke har blogget et eneste indlæg, men kun været lettere aktiv på Instagram/@mormormedstiletter.

Da vi kom hjem her fra Bjerget sidste gang, var der (- modsat hvad mange mennesker måske går og tror;-)) ret meget arbejde, da vi er midt i noget omstrukturering for tiden og med en blog som jeg elsker at poste på hver dag, så måtte jeg prioritere benhårdt. Da vi jo også har et Bondehus coming up og jeg egentlig ikke er typen, som gider lade mig stresse af, at jeg selv har fået brokket for meget sammen til at det kan nås på døgnets i forvejen meget få 24 timer, så besluttede jeg lige at cutte bloggen i et stykke tid, UNDSKYLD! Men da jeg endnu ikke lever af at blogge, men af mit andet arbejde, er det vel ok??:-)

Nå men, nu tænker jeg, at jeg  så småt er ved at have fået min blogger-tid tilbage, så derfor kan I ligeså godt regne med at se mere til mig igen, ha ha ha ha:-) – og så er der jo også det her Bondehus, som I ikke skal slippe for at følge med i processen med…..

Her kommer resumeet så:

Lige inden vi fløj herned sidst i september nåede vi af få afgivet endelig bestilling på vores nye walk-in, at få  bestilt håndværkere og hvad dermed følger, sådan at når vi er hjemme sidst på den kommende uge, så kører det hele som smurt;-)

Jeg startede med at tage til frisør, lige da vi var ankommet hertil slut september – Wiiiii!!! Efter mine oplevelser med frisører i Afrika, var jeg sgu ærlig talt noget skeptisk, da jeg satte mig i stolen, men mere om det i et andet indlæg….

Fra den første dag vi var her, havde vi dejligt travlt, fordi denne gang har vi haft besøg af både Rene’s og mine forældre på skift/i forlængelse af hinanden med et overlap på et par dage. Mens de var alle 4 nåede vi heldigvis at få dem med ombord på Santa Lucia og vi havde en skøn eftermiddag på vandet inden vi sluttede dagen med at spise lækkert mad på en ny-opdaget restaurant på Promenaden.

Vi nåede også til Nerja med dem alle og havde nogle pragtfulde aftener som altid, med dejligt tapas på Las Tasquitas og fotosessioner med Kong Alfonso.

Hernede er det tid for høst og såning igen og en af dagene hvor vi kørte ned af bjerget, gik en stor flok lige i gang på den eneste tomme mark, der er på hele bjerget. Lidt vildt og mindede mig lidt om Afrika i et kort øjeblik….

Da vores kære gæster var rejst, smuttede vi selv en tur op til Frigilians hvor jeg fik den allerskønneste Sangria og hermed er Aperol bortdømt fra mit liv! Jeg har ellers aldrig været en sucker for Sangria og søde drikke, men den lokale opskrift slår bare det meste:-) Der kommer et særskilt indlæg om den dag på et senere tidspunkt for der var nye oplevelser i en gammel by den dag!

Der ud over har vi sejlet en hel masse og nydt livet med lille Bobo og samlet ind på solkontoen, så vi har en opsparing til vi kommer hjem til det grå Danmark og skal i gang med Bondehuset og alt det andet vi går og laver….

Jeg er S Å taknemmelig for mit liv, som er fyldt med familie, venner og spændende oplevelser blandet med hverdagen. Ikke to dage er ens her i huset, vi keder os aldrig og jeg E L S K E R det –T A K af hjertet (du ved selv hvem♥)!!!

Opsummering og TAK!
v e l k o m s t e n d e n n e g a n g
Opsummering og TAK!
l o l a g o n z a l e z
Opsummering og TAK!
o s t o o g k o n g e n
Opsummering og TAK!
s å t i d
Opsummering og TAK!
p å t u r m e d v o r e s k æ r e f o r æ l d r e
Opsummering og TAK!
d e n s m u k k e h a v e i f r i g i l i a n a
Opsummering og TAK!
d e n b e r ø m t e s a n g r i a
Opsummering og TAK!
g u d e s m u k t
Opsummering og TAK!
b o b o o g m o r h y g g e r

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.