Rejser

Santa Lucia af Caleta de Velez

Santa Lucia af Caleta de Velez
K A P T A J N E N

Santa Lucia af Caleta de Velez blev sejlet hertil i dag efter en hektisk uge og især en meget hektisk dag i dag. Dagen startede kl. 06.30 med en to timers køretur ned til Sotogrande medbringende meget kvalificeret mekaniker, Manolo,  på bagsædet. Efter en formiddags Cappuccino i havnen blev båden testet både på land og til vands inden Manolo sejlede hende alene til Caleta (4 timers sejlads for semi-fuld skrue). I mellemtiden havde vi både nået et vigtigt møde i Benalmadena hos vores administrator samt et møde i havnen, hvor vi fik papirarbejdet på plads, så vi nu er indehavere af plads C17 i Puerto Caleta de Velez!!! Det er sgu da lidt stort og vi er glade og forventningsfulde og virkelig taknemmelige fordi vi er så privilegerede…

Dagen sluttede i med en lækker middag på stranden med både fisk og oksesteak, for i aften er det jo Saint Juan hvor kvinderne ved midnatstid skal vaske sig i ansigtet med havvand for at blive smukkere;-) Det er vist sådan a la vores Sankt Hans…?

Mere om det hele senere…..

 

Santa Lucia af Caleta de Velez
S OT O G R A N D E
Santa Lucia af Caleta de Velez
T J E K O G T E S T
Santa Lucia af Caleta de Velez
M E R E T J E K
Santa Lucia af Caleta de Velez
T E S T S E J L A D S

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

3 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.