Annoncer og reklamer

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg meget gerne vil kunne leve af mine skriverier og derfor har jeg også både annoncer og reklamer her på bloggen af og til.

Jeg altid åben overfor og interesseret i forskellige former for samarbejde mellem min blog og andre virksomheder eller brands og web shops.

Min blog følges hver dag af en trofast skare aflæsere, som er dejligt loyale, så hvis man samarbejder med mig, tager jeg altid udgangspunkt i det enkelte projekt og gør mit allerbedste for at samarbejdet skal blive en win-win for os alle.

Annoncering hos mig kan været alt fra bannerreklamer over sponsorerede indlæg til betalt samarbejde. Jeg elsker at produktanmeldelse og så er der jo ikke noget så givende som ambassadørarbejde, men kom med et oplæg og så tager vi den derfra:-)

Der er også en ret god chance for, at indlæg her på min blog kan indeholde affiliate links eller være sponserede. Det vil dog altid vil være synligt og jeg gør opmærksom på det i det enkelte indlæg i henhold til gældende lovgivning på området.

Jeg kan altid kontaktes pr. mail på: tinanymann13@gmail.com.

%d bloggers like this: