Markedsføring

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg meget gerne vil kunne leve af mine skriverier og derfor har jeg indimellem både annoncer og reklamer her på bloggen.Jeg altid åben overfor og interesseret i forskellige former for samarbejde mellem min blog og andre virksomheder, brands og web shops.


Min blog følges hver dag af en trofast skare aflæsere, som er dejligt loyale, så hvis man samarbejder med mig, tager jeg altid udgangspunkt i det enkelte projekt og gør mit allerbedste for at samarbejdet skal blive en win-win for os alle.


Der er også en ret god chance for, at indlæg her på min blog kan indeholde affiliate links eller være sponserede. Det vil dog altid vil være synligt og jeg gør opmærksom på det i det enkelte indlæg i henhold til gældende lovgivning på området.

BRUG AF MINE FOTOS


De billeder, I ser her på MormorMedStiletter.dk er MINE og må derfor KUN bruges efter aftale med mig. Det er bare ikke i orden at tage mine billeder og bruge dem på andre websites, sociale medier eller andre steder uden forudgående aftale med mig.


Overtrædelse af ovenstående vil blive mødt af et erstatningskrav på 10.000 kr. pr. billede samt krav om, at billederne fjernes straks.


Blogindlæg, Facebook opdateringer m.m. må selvfølgelig MEGET gerne deles i sin helhed.


Så er det sagt!!


Jeg kan altid kontaktes pr. mail på: tinanymann13@gmail.com.