Livsstil,  Spanien

Vores smukke land…

Hvis du tror, at man bliver virkelig meget lykkeligere af at rejse ud i verden og opleve fjerne kyster og fremmede kulturer, så kan jeg fortælle dig, at jeg har været der, har prøvet det og jeg har aldrig været mere lykkelig end her i Danmark på en sommeraften med den smukkeste solnedgang…

Den måler sig snildt med indtrykkene, når den samme sol går ned over Zambezi floden:-)

Nu siger jeg ikke, at jeg ikke kan lide at rejse mere, jeg siger bare, at vi mennesker rejser verden rundt og tænker måske, at den næste tur gør os lykkeligere, gør os til mere hele mennesker, men ved du hvad – du er stadig den samme når du kommer hjem, måske med lidt mere bagage, men ellers præcis den samme, dog nu med evnen til at nyde det nære i livet, naturen lige udenfor vores dør eller ud for vores kyster…

Jeg stornyder i hvert tilfælde den danske natur og det danske vand denne sommer. Jeg har allerede fået SÅ mange fantastiske oplevelser, men glæder mig så sandeligt til min næste rejse ud i verden også – hvor mon den skal gå hen?

Vores smukke land...
B R E I N I N G

 

Jeg tænker på Italien….eller Spanien….eller en eksotisk ø, måske Maldiverne??? – og nej, jeg bliver ikke betalt af TUI;-)

Vores smukke land...
M A L D I V E R N E

Hvor rejser du hen næste gang?

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.