Rejser

Nerja og El Rey…og jeg fik næsten et chok!

IMG_2711
Statuen af El Rey i Nerja

El Rey i Nerja…og jeg fik næsten et chok!

Nerja er endnu en smuk, autentisk by lige i nærheden af byen, hvor vi boede.

Kong Alfonso XII besøgte stedet i 1885 efter et jordskælv og std på udsigtspunktet og udtalte at “Dette er Europas balkon” og siden har stedet haft dette navn. Myndighederne har derfor opstillet en statue i fuld størrelse af Kongen og placeret den ved gelænderet, der hvor man mener at han i sin tid stod og udtalte de berømte ord – en ret sjov historie, men jeg forstår godt at han sagde det, for udsigten er fortryllende!

IMG_2717
Europas Balkon i Nerja
IMG_2713
Smukke, smukke Nerja
IMG_2714
Med ryggen mod gelænderet i Nerja

 

IMG_2732

IMG_2733
Paragliding i Nerja

Vi måtte også have et pitstop undervejs i Nerja og satte og næsten helt ude ved gelænderet og nød et glas iskoldt rose vin mens vi bare nød livet:-)

I byen Nerja er det også en smuk kirke på et ligeså smukt torv.

IMG_2707
Kirken midt i Nerja

og en butiksgade…vildt charmerende…

IMG_2718
Nerja gågade

Jeg elsker at opdage steder, som ikke er ødelagt af turister og tænk engang, at det kan lade sig gøre i det sydlige Spanien, men det kan det altså…Nerja er en autentisk by fyldt med sydlandsk atmosfære og charme og en by som jeg slet ikke er færdig med at opleve…

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.