Sandgaarden og haven

Bondehuset – egen spa og wellness afdeling

Bondehuset - egen spa og wellness afdeling
s a u n a e n i n d e f r a

Bondehuset – egen spa og wellness afdeling venter på os, når vi flytter ind derude på landet i vores nye hjem🙂

Vi er ret vilde med at der både i husets badeværelse og udenfor er indrettet hjemme-spa-afdeling. Inde på badeværelset er der træbadekar og hele rummet føles bare som rigtigt skønt og et sted man har lyst til at tilbringe noget tid med at læne sig til bage i karret og lytte til beroligende musik, mens man filosoferer over tilværelsen. Jeg tænker at bevare udtrykket på badeværelset og endda forstærke med flere tilbehørs-gadgets i den rå nordiske stil. Bl.a vil jeg finde en stige-agtig ting til håndklæder og kurve på gulvet til håndklæder o.lign. Der er godt med plads derude, så muligheder er mange og ideerne står i kø, men bare vent – det bliver supergodt er jeg sikker på.

Noget af det vildeste er ude i haven! Der er bygget en finsk sauna med brændeovn – helt fedt indrettet og udenfor står et trækar, som ligeledes opvarmes med brænde -C O O L eller hvad?! Jeg har personligt aldrig været i en ægte finsk sauna før, så forventningerne er selvfølgelig tårnhøje….Tænker at Champagne-reglen træder i kraft lige der, når sauna og udendørs badekar skal indvies eller….? Kan knapt vente – W U H U U!!!!♥

Om nogen skulle sidde inde med et tips eller to til indretning eller optimering af vores ellers toplækre spa-faciliteter, som kom frit frem – vi er modtagelige:-)

Bondehuset - egen spa og wellness afdeling
s p a a t h o m e

.

c u t e f i n d e s s å d a n e n? de n n e h e r f e d d ø r

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.