Rejser

Snart i Danmark igen…

Snart i Danmark igen...
d e j l i g a f t e n

Snart i Danmark igen…men kun for en kort bemærkning på cirka små 3 uger, så er vi på vej herned igen.

Denne her tur har budt på mange dejlige oplevelser med gæster ad to omgange, mange skønne sejlture, shoppingture og supergode måltider på nogle af de pragtfulde restauranter, som der vrimler med på de her kanter:-)

Vores lille skibhund Bobo har været med på vandet de fleste dage og han er bare sådan en nem og dejlig lille fyr, som tilpasser sig både vind og vejr og når det bliver lidt for varmt kryber han bare ind under sofaen i skyggen og tager er lur.

Nu skal vi hjem og planlægge videre på vores flytning til Bondehuset i november, men inden det skal ske når vi liiiiige en måned mere hernede med besøg af bl.a. mine forældre for første gang på Bjerget, M E N så er det også det midtjyske som kalder i en længere periode, for ikke nok med at vi skal flytte på landet, næh, vi skal jo også have to børnebørn på samme dag! Der kommer til at ske virkeligt meget inden jul i år, men vi er S Å klar og vi glæder os til alt det nye og dejlige i fremtiden:-)

Snart i Danmark igen...
e t l u f t i g t h j ø r n e
Snart i Danmark igen...
m a l a g a a i r p o r t
Snart i Danmark igen...
s m å f i n e d a m e r
Snart i Danmark igen...
m o r g e n t r æ n i n g m e d u d s i g t
Snart i Danmark igen...
t r y g h e d h o s m o r
Snart i Danmark igen...
f a v o r i t k o k k e n
Snart i Danmark igen...
s h o p a m o k
Snart i Danmark igen...
b o n d e h u s e t

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.