Sandgaarden og haven

Vi flytter simpelthen på landet…

Vi flytter simpelthen på landet...
1 8 5 0

Vi flytter simpelthen på landet…og det gør vi til efteråret i november måned – samme tid som vi begge skal være bedsteforældre. Hold nu op, hvor vi glæder os! Både til børnebørn og bondehus:-) Je, jeg nåede jo lige at breake nyheden inden vi fløj herned til vores hus på Bjerget, men selvom vi er hernede, så bliver der talt og tænkt meget på det som venter forude  og jeg kan nok ikke lade være med at blogge om det….

Vi har begge hver for sig i mange år drømt om et stråtækt bondehus på landet, med høns i haven og ro i sjælen. Det er det vi er på vej mod og det er en totalt fed proces, hvor vi planlægger og bestiller håndværkere og surfer på nettet for inspiration til hvordan vi gerne vil indrette os. Huset er S Å smukt renoveret med så mange fine detaljer og med fuld respekt for det gamle smukke hus, at det var rigtigt svært for os at finde på noget, som vi vil ændre, men efter lidt brainstorming har vi besluttet at opgradere indgang/entre og vaskehus og lægge nye gulve derude og sætte noget glas i væggen, så der bliver en større sammenhæng mellem rummene selvom der er en højdeforskel på 10 cm og døren kun går mig til panden;-)

Så skal der selvfølgelig males indvendigt – udvendigt skal der kalkes til næste år! Spændende!! Vi er begge okay med at male, så dette bliver næppe den største udfordring, men alligevel – kalke – det har vi vist aldrig prøvet:-) I haven er der jo hønsene, som har det allerfineste hønsehus (fotos kommer senere) og så er der et skur til havetraktor m.v. og en pavillon/drivhus foruden en stor træterrasse med et overdækket stykke. Alle skurene og hønsehuset maler vi sorte, undtagen pavillonen/drivhuset, som forbliver hvidt.

Haven er super nemt at holde og der kører en robot plæneklipper hver dag, så det skal vi ikke rigtigt tænke på og ellers er der sur bunds bede med masser af lyng og andre fine planter og så får vi frugttræer og det meste passer sig selv, så vi sagtens kan være væk i længere perioder ad gangen.

I haven er der desuden en finsk sauna med udendørs brænde-opvarmet kar – det bliver spændende, når vi skal indvie det – og det kræver nok en del champagne;-) Men tænk, at ligge derude under stjernerne en vinterdag med et glas bobler og filosofere over livet og tilværelsen….Jeg er solgt!

Vi flytter simpelthen på landet...
p a v i l l o n/d r i v h u s
d e j l i g h a v e
Vi flytter simpelthen på landet...
s a u n a i h a v e n
h i s t h v o r v e j e n… u d e p å l a n d e t

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.