Sandgaarden

Wu-huuu!! Bondehus – tjek!!!

Wu-huuu!! Bondehus - tjek!!!
c u t e e l l e r h v a d?

Wu-huuu!! Bondehus – tjek!!! Vi flytter! Hold nu op, hvor er det vildt! Tænk, Rene har købt et bondehus på landet til mig (og sig selv;-)) og vi skal flytte derud til november – et bondehus, wauwww. Jeg kan godt fortælle jer at der er idyllisk derude, ren Morten Korch med skæve vægge og lavt til loftet og stråtag:-)

Jeg er bare verdens lykkeligste pige lige nu og vi er allerede gået i gang med at indrette og finde lamper og har købt det fedeste spisebord overhovedet. Aaaaamen, bare vent til I ser det – I dåner:-)

Det ligger 7 kilometer her fra hvor vi bor nu og der er stille, som i helt stille derude. Ingen skaterknægte som har en fest i Føtex’s parkeringshus om natten, ingen fulde folk på vej hjem, som absolut insisterer på at holde pit-stop L I G E nedenunder vores soveværelses vindue i timevis, ingen hylende sirener eller larmende knallerter.

Og nej, vi er ikke blevet introverte, savner bare sådan fred og ro omkring os i hverdagen, når vi befinder os her i det midtjyske:-) 

Nu skal I bare lige følge godt med, for der bliver i den grad dokumenteret flytte-proces her på mormormedstiletter.dk i de kommende måneder – følg også med på Instagram og de andre platforme:-)

Hasta la vista – vi flyver til Spanien i morgen og kan næsten ikke vente med at komme hjem igen!!

Wu-huuu!! Bondehus - tjek!!!
h v o r f a n d e n e r k o l l u n d?

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

11 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.