Sandgaarden og haven

Wu-huuu!! Bondehus – tjek!!!

Wu-huuu!! Bondehus - tjek!!!
c u t e e l l e r h v a d?

Wu-huuu!! Bondehus – tjek!!! Vi flytter! Hold nu op, hvor er det vildt! Tænk, Rene har købt et bondehus på landet til mig (og sig selv;-)) og vi skal flytte derud til november – et bondehus, wauwww. Jeg kan godt fortælle jer at der er idyllisk derude, ren Morten Korch med skæve vægge og lavt til loftet og stråtag:-)

Jeg er bare verdens lykkeligste pige lige nu og vi er allerede gået i gang med at indrette og finde lamper og har købt det fedeste spisebord overhovedet. Aaaaamen, bare vent til I ser det – I dåner:-)

Det ligger 7 kilometer her fra hvor vi bor nu og der er stille, som i helt stille derude. Ingen skaterknægte som har en fest i Føtex’s parkeringshus om natten, ingen fulde folk på vej hjem, som absolut insisterer på at holde pit-stop L I G E nedenunder vores soveværelses vindue i timevis, ingen hylende sirener eller larmende knallerter.

Og nej, vi er ikke blevet introverte, savner bare sådan fred og ro omkring os i hverdagen, når vi befinder os her i det midtjyske:-) 

Nu skal I bare lige følge godt med, for der bliver i den grad dokumenteret flytte-proces her på mormormedstiletter.dk i de kommende måneder – følg også med på Instagram og de andre platforme:-)

Hasta la vista – vi flyver til Spanien i morgen og kan næsten ikke vente med at komme hjem igen!!

Wu-huuu!! Bondehus - tjek!!!
h v o r f a n d e n e r k o l l u n d?