Livsstil

Neglerier…

 

Neglerier…eller hvad der ske med neglene når man sejler.

Som du sikkert har opdaget er jeg jo altid udstyret med lange, lakerede negle, uanset vind, vejr eller andre forhold og selvfølgelig havde jeg fået lavt flotte lange, sommerrøde negle inden vi drog af sted på Sommertogtet.

MEN når man sejler er der altså ikke altid tid til at tænke så meget over hvordan man sætter sine hænder eller tilat beskytte neglene, så efter en uges sejlads lignede mine negle noget, som kunne være løgn….Jeg havde knækket to og flere var i overhængende fare for at styrte af, så gode råd var dyre…

vi lå i Åbenrå og havde lige købt det nye skib, så at få dem lavet hvor jeg plejer var udelukket. Den eneste mulighed var at finde et sted i Åbenrå – og tænk dig! Jeg fandt den alltime bedste negletekniker overhovedet – søde Tina, som har Karger Beauty i Åbenrå og som bare er så knalddygtig til at lave gelenegle…Det er nu 14 dage siden jeg fik lavet nye negle med french manicure og de ser alle ud som om det var i går. Af hjertet tak, sødeste Tina:-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.