Livsstil

Tempoet sættes ned…

Tempoet sættes ned...
j e p s d a

Tempoet sættes ned…handler om at jeg fremadrettet ikke vil poste indlæg hver eneste dag, men nærmere sådan efter behov. Jeg er jo helt pjattet med bloggeriet og kan faktisk ikke forestille mig et liv uden MomorMedStiletter, men nu har jeg været P Å i 5 1/2 år og tænker at det er på tide at sætte tempoet lidt ned:-)

Som den opmærksomme læser jo har bemærket flytter vi på landet og får hus, have og høns inden længe og jeg har sådan en fornemmelse af at min tid bliver optaget af en hel masse, som gør at jeg ikke vil få den samme tid ved Mac’en som jeg har nu. Derfor går jeg allerede nu på ‘nedsat tid’ herinde, for sådan lige at mærke hvordan det føles.

Dette var lige en forbrugerinfo og ha’ så en alt for fantastisk dag♥

2 Comments

    • Tina Nymann

      Hej søde Anne og tak for din kommentar:-)
      Ja engang imellem må man bare prioritere tingene og lige nu var det nødvendigt for mig at tage en pause fra bloggeriet, selvom jeg elsker det helt vildt. Jeg er tilbage meget snart:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.