Livsstil

En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar

En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar
E L T O R O P Å P L A D S

En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar er overskriften i dag og det er der jo en mening med. Fordi! Vi ligger jo ikke på den lade side, når vi gør noget her i huset. Næh, her sker noget og det sker i fuld fart, skal jeg hilse og sige:-) For knapt var de gamle møbler båret uf og de nye inde, før vi bare var nødt til at køre op til Frigiliana, selvom det pissede ned med regn og vi måtte købe paraplyer undervejs og jeg var kommet af sted i alt for tynde sko (Rene HA V D E sagt det inden vi kørte, men ville jeg lytte, næ nej, jeg ville hellere se smart ud – og det blev vådt!)

Vi kørte derop med det mål at finde en tallerkenrække, sådan i spansk stil og så købe de er håndlavede tallerkner og kander og lidt andre fine ting at stille/hænge på tallerkenrækken…men, men, men, vi fandt den ikke heller ikke seelvom vi vandrede rundt i gaderne i silende regn og jeg havde konstant oversvømmelse i mine sko og vi småfrøs, men vi gav først op, da vi havde prøvet flere butikker uden held. Hm, what to do nu hvor vi V A R kørt derop? Jo, vi købte så El Toro, som vi havde kigget på flere gange tidligere og som vi begge synes er S Å flot. Den er guldindfattet, vejer næsten et ton og er virkelig fin og nu bor den ovenpå skabet bag baren:-)

Tallerkenrækken er droppet og vi har i stedet fundet en anden løsning, som jeg viser når vi er helt færdige med den del af huset.

Således udstyret med tyr, nye paraplyer og stadig godt humør kørte vi ned til Nerja (den anden yndlingsby!) for at spise lidt tapas på den gode restaurant midt i byen, Las Tasquita, hvor man efter vores mening får de bedste tapas i området. Det regnede stadig og på vejen op til Las Tasquitas kom vi forbi et lille sted hvor de sælger alle mulige slags kitch’ede ting og armbånd og andet turistgøgl, M E N inde på et par hylder i butikken havde de den fineste saling af små musikinstrumenter stillet op som et orkester. Der var violiner, guitarer, trommesæt og mange andre instrumenter og Rene måtte bare eje nogle af dem til sin nye bar. De er nu på plads og ser sjove og finurlige ud på den gode måde, så de må gerne bo her;-)

Om jeg fortrød, at jeg havde taget de små, tynde sko på?? J A!! Jeg skulle have gjort som Rene og taget mine Salomon travesko på i stedet for, men af skade bliver man jo som bekendt meget klogere – og også jeg, så fremadrettet hedder det voldsomme støvler i regnvejr, selvom det er imod min stilet-religion;-)

En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar
R E G N V E J R S D A G P Å T A P A S B A R
En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar
F R I G I L I A N A

 

En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar
M I N I O R K E S T E R
En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar
S T Y R T E T P A L M E
En regnvejrsdag i Frigiliana og noget om en bar
F O D T Ø J T I L A L S L A G S V E J R

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.