Livsstil

Sådan skrev jeg for et år siden…..

Sådan skrev jeg for et år siden.....
MormorMedStiletter på tur til….

Sådan skrev jeg for 1 år siden…..og hvor det sjovt at læse igen. Mit liv er stadig lige som jeg håbede på, at det ville blive – fantastisk, frit og givende hver dag – og så endda måske lidt bedre…..Jeg lever et liv med tid til livet på alle måder, sammen med en fantastisk mand, som har det samme behov for frit at kunne disponere over sin tid, som jeg har, så vi danner et perfekt par og da vi begge er livsnydere, så går det hele op! Love my life!!!

August for er år siden var også måneden hvor vi tog på tur til Samsø med vores, dengang nye skib som også hed “Susie”. Turen til den skønne ø, skrev jeg om i disse to indlæg del 1 og del 2 og du kan da lige sneak peake i dem, så du ved hvad jeg taler om 😉

Sådan skrev jeg for et år siden.....
Samsø
Sådan skrev jeg for et år siden.....
Samsø – inderhavnen
Sådan skrev jeg for et år siden.....
Høj cigarføring på Samsø 2015

Instagram kom til mig i samme måned for et år siden og det har godt nok taget sin tid for mig at få det medie indarbejdet i min hverdag, men nu sidder det der og jeg E L SK E R Instagram!!!Og det var samtidig ed at vi fik nye cyjler og begyndte at cykle vores M E G E T lange ture og skrive vores kost og motion ind i Madlog – det sidste er vi nu stoppet med, for det blev vi bare deprimerede af, men det virker helt sikkert fint for nogle og det er altså en fed App med rigtig mange gode tips og måder holde styr på kalorierne på. Læs her om vores nye cykler og madloggen!

Sådan skrev jeg for et år siden.....
Nye cykler 2015
Sådan skrev jeg for et år siden.....
Haderlev Fjord 2015 – flydende campingvogn!

Til sidst kan jeg se at vi også var en smut i Haderslev og det var også en skønne tur, til et sted hvor jeg aldrig havde været før, men det kan du selv læse om i indlægget om Haderslev Fjord og et lækkert tapas sted….Læd det, for der er flere gode tips til lækkerier  den fine by:-)

Laters, baby, for nu skal vi se fim!!!!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.