Livsstil

Mit nye liv…eller status update…igen!

For noget tid siden skrev jeg lidt om at der var forandring på vej i mit liv, at jeg havde truffet en beslutning, som ville vende op og ned på mit liv og som ville give mig endnu mere glæde hver dag…

Den beslutning handler om mit job, som jeg har vekslet med en anden måde at arbejde på og som betyder at jeg vil kunne være hjemme hver dag – og arbejde og blogge på de tidspunkter, som passer mig. Det er så fedt, at det kan lade sig gøre og jeg glæder mig vildt til at komme i gang med mit nye liv, sådan på fuld tid og jeg lover dig, at denne her MormorMedStiletter har masser af emner at tage fat på her til bloggen, masser af indlæg, som venter på at blive skrevet?

image

image

image

image

image

image

image

MormorMedStiletter har jo en holdning til det meste og interesserer mig for ligeså meget, så derfor vil du kunne læse om alt fra skønhed over mode og boligindretning, rejser, mad, sport, familieliv, hunde til politik og andre samfundsmæssige forhold.

Sidder f.eks. lige nu på vores skib og hører Presselogen på News, hvilket allerede har givet mig stof til et par indlæg!

☀️?????????????

Rigtig fantastisk søndag til Dig og dine…….

 

 

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.