Livsstil

Juesminde – Samsø – Juelsminde

IMG_1883

Juelsminde – Samsø – Juelsminde ….blev også en rigtig god og sjov tur, i gode venners selskab.

Vi sejlede fra Haderslev med kurs mod Juelsminde, efter en enkelt overnatning.

Det skal lige nævnes, at ligeså smuk og fantastisk sejlturen ind ad Haderslev Fjord var, ligeså frygteligt og ulækkert er vandet i havnen!! Det gærer nærmest i vandet af ulækkerheder og da vi om natten var nødt til at have koøjerne åbne på grund af varmen, så betød det også,at vi ‘nød’ stanken hele natten, puha….

Nå, det var bare lige noget som jeg måtte af med?

Tilbage til turen til Juelsminde og Samsø.

IMG_1886

IMG_1889

IMG_1893

IMG_1892

IMG_1906

Igen havde vi en dejlig tur i forholdsvis godt vejr, dog med skiftende vindretninger efterhånden som vi nærmede os Juelsminde, som var det første delmål på den tur.

Undervejs fik vi også større og større dønninger og det hele kulminerede med nogle kæmpebølger på 2-3 meter, da vi mødte et udenlandsk fragtskib, som havde lods ombord! Kæft, hvor blev jeg lige bange et kort øjeblik! Selvom Kaptajnen ved alt om at styre rigtig på sådan nogle kæmpe bølger, så fik vi en flyvetur af dimensioner, men heldigvis er  det gode skib “Susie” skabt til høj søgang, så alt var atter godt efter et par minutter og min puls faldt igen til normalen?

IMG_1908

IMG_1914

Og igen blev det sent inden vi fandtes plads og var klar til aftensmad, så vi var så heldigeat få et bord på Liniepavillonen i cykelafstand fra havnen. Her spiste vi dejligt  mad, næsten på stranden…

Fantastisk mad endnu engang – og ikke mindst betjeningen var helt i top?Kan anbefales!

Dette var del 1 af Juelsminde – Samsø – Juelsminde. Del to er på vej?

 

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.