Livsstil

Jeg er en livsnyder…er det så slemt?

image

Jeg er en livsnyder…er det slemt? Jeg synes, at Anne-Mette Jørgensens billede herover, som iøvrigt hedder “Livsnyder” er helt skønt og Anti-Jante-agtigt  og alt andet politisk ukorrekt, men WTF – vi lever kun EN gang!

Og nu må du ikke tro, at jeg bare spiser kage og drikker vin dagen lang og lader stå til….nej jeg får min del af motion, sund kost, vand og alt det andet fornuftige, jeg gider bare ikke ride med på de forskellige, hysteriske bølger af maratonløbetræning, LCHF mad, frugt-deltox kure og jeg ved snart ikke hvad nogen ellers finder på….

Den officielle definition af en livsnyder er: ” En person, som (ubekymret) nyder livet og dets goder, f.eks. mad, kunst og fester”.

Med andre ord, alt det, som jeg betragter som cremen her i livet. Nu ville jeg meget gerne tilføje ‘gode oplevelser og lykkelige øjeblikke’ til definitionen, for dem nyder jeg nok mest. Jeg er heldigvis god til at være tilstede i nuet og husker at nyde de massevis af gode øjeblikke og oplevelser, som kommer min vej…

Hmm, “ubekymret??!” Lad mig sige det lidt anderledes – jeg er født optimist og i besiddelse af et meget lyst sind, som oftest af andre knapt så lystsindede forveksles med “ubekymrethed”. Vel er jeg da ikke ubekymret, men omvendt så bruger jeg altså ikke mine vågne timer påsat bekymre mig om dette eller hint, eller om hvad jeg SKAL nå inden jeg skal herfra.

 

image

 

image

 

Jeg har valgt at tage imod, hvad livet sender mig vej og det er da ikke altid kun det sjove, men fordi mit fokus 95% af tiden er på det gode og positive træder alt det negative og trælse hurtigt i baggrunden.

Følger Anne Sofie Hermansens blog og læste i dag artiklen om bl.a. Mick Jagger:-) Ret interessant og læseværdigt! Hun har en fed pointe i at vi lige skal slappe lidt og huske at nyde livet…Så det har jeg valgt at gøre:-)

image

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.