Livsstil

Haderslev Fjord – noget af det smukkeste…

IMG_1811

Haderslev Fjord – noget af det smukkeste…som vi har oplevet på årets togter.

Vi sejlede ud i det skønneste solskin og sad hele eftermiddagen på flybridge og nød livet og sejlturen. Da aftenen nærmere sig var vi ved indsejlingen til fjorden. Jeg havde på forhåndfået at vide at det ville blive en speciel tur ind til Haderslev, fordi sejlrenden er meget smal og kringlet, så manuelle tiden skal orientere sig og være yderst opmærksom, så jeg var spændt og glædede mig rigtig meget – og jeg blev bestemt ikke skuffet, for det var endda meget smukkere end jeg havde været forberedt på.

IMG_1838

Man kan jo heldigvis campere mange steder, også mange underlige steder, hvis man lige tænker på at det er en campingvogn!😉

IMG_1847

IMG_1854

IMG_1857

IMG_1859

Efter 50 minutters sejlads ind af fjorden, hvor jeg efter hvert sving bare måtte knipse tonsvis af fotos, fordi det helrbare var så smukt og pragtfuldt, ankom vi til Haderslev Marina. Hvad vi ikke vidste var at byen netop den aften havde besøg af cirkus Benneweis, som havde slået sit telt op på pladsen lige baghaven, så vi var. Dejligt underholdt af Cirkusmuseet hele aftenen🎶

Da det var lidt sent vi ankom, ved halv ni-tiden, besluttede vi os for at cyklede op i centrum, hvor Kaptajnen kendte til en italiensk Vin- og tapas bar, Tappo, som serverede helt indtil kl. 23.

Det var endnu en fantastisk overraskelse, for hold nu op, hvor laver de skøn mad og vinene er perfekte, bestemt et besøg værd, næste gang du besøger Haderslev.

Skønt sted!😊

Nå, dette indlæg blev vist lidt langt, men jeg håber de flotte billeder kompenserer for det…..

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.