Livsstil

Mine ‘hverdagsrutiner’ – hvis du vil vide det;-)

Mine 'hverdagsrutiner' - hvis du vil vide det;-)
Morgen koppen!

Mine ‘hverdagsrutiner’ – hvis du vil vide det;-) Selv synes jeg, at det er rigtigt sjovt at høre om, hvilke rutiner andre mennesker har indbygget i sit liv. Det gælder alle slags rutiner, såsom kost og motion ellers skønhedspleje-rutiner eller andre rutiner, som vi lever med i hverdagen.

Min første rutine handler om kaffe! Almindeligvis er jeg til god kaffe, som vi brygger på sådan en rigtig automatisk kaffestation, hvor man kommer hele bønner i og så klarer maskinen resten – også når det handler om cappuccino eller latte;-) Fed ting at have i sit liv!! MEN min første kop om morgenen det er faktisk Nescafe!! Hvad gir’ du? Tænk at vi har sådan en flot og effektiv maskine og så drikker vi Nescafe:-) Det er nemt og det er derfor – for  om morgenen er jeg bare for klatøjet til at arbejde med store maskiner;-)

Mens kaffevandet koger skal lille Bob morgen luftes og det passer lige, at kaffen er klar når jeg kommer  igen og vores morgenkaffe drikker vi altid af vores fine termokopper fra Royal Copenhagen, fordi kaffen simpelthen bare smager bare når den drikkes af en flot kop! Basta!

Mine 'hverdagsrutiner' - hvis du vil vide det;-)
Foto fra www.valdemarsro.dk

Den næste meget faste rutine er vores hjemmelavede ingefær shot, som vi drikker hver morgen og skulle vi løbe tør, når vi er om bord på vores skib, så skynder jeg mig at få købt ind til en ny portion og så dufter der længe af kogt ingefær om bord. Jeg har prøvet mange forskellige opskrifter og fordi jeg skal søde med Stevia i stedet for sukker eller honning, så har der været nogle kiksere undervejs, lige indtil jeg fandt denne her opskrift ovre hos Ann-Christine , som har bloggen Valdemarsro.dk. Hendes mega gode opskrift kan nemt ændres efter ens eget behov, så den holder jeg fast i nu og den smager himmelsk! Prøv den endelig og fortæl mig så om jeg ikke har ret?

Mine 'hverdagsrutiner' - hvis du vil vide det;-)
Mine hudplejeprodukter – skønne at bruge

Den tredje rutine, som ligger meget fast er min morgen hudpleje-ting! Jeg er for nylig begyndt at skifte over til Beaute Pacifique’s hudplejeserie og den er bare så skøn at bruge, at jeg aldrig springer over hele programmet, men derimod nyder jeg at det tager lidt tid, for jeg ved at den tid er givet godt ud – især i min fremskredne alder;-)

Om et par måneder kan jeg fortælle dig om det virker, som lovet men indtil da vil jeg bare sige, at produkterne føles fantastiske, er lette at bruge og jeg aner allerede fremskridt med hensyn til ‘de fine linier’.

Ja, det var bare et par af mine rutiner, men spørg endelig hvis du er nysgerrig på, hvile rutiner jeg har resten af dagen…..So long!

Mine 'hverdagsrutiner' - hvis du vil vide det;-)
Morgen udsigt mens kaffen nydes

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.