Livsstil

Instagram…ikke til at komme udenom!

imageimage

Instagram…ikke til at komme udenom!

Så nu har jeg kapituleret og har fået mig en Instagram konto!

Næste step bliver så at få min blog her koblet på, men den opgave kan jeg ikke klare her fra min iPad, som er værktøjet om bord på det smukke skib “Susie”, for det er her vi er i disse dage⚓️

Hvilke billeder skal jeg så Instagramme???

Hmmm, det må jo blive alle de impulsive, som f.eks. i aftes, hvor vi var på vej ind i Åbenrå Fjord og pludselig ser Kaptajnen en H V A L!!!

Det er altså sandt! Det er en hval i Fjorden og nu har vi selv set  den! Det er en Finhval og vi har døbt den Finn😜😉😂

Det rigtig trælse er bare, at den er svært fotografere, for han dukker op når man mindst venter det og er pist væk igen på et splitsekund….men lur mig om ikke vi nok skal lykkes med at få snappet ham en af dagene🐳🐬

 

 

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.