Livsstil

Juelsminde – Samsø – Juelsminde, del 2

IMG_1925

IMG_1926

Juelsminde – Samsø – Juelsminde, del 2

Efter en overnatning i Juelsminde påmønstrede to af Kaptajnens gode venner, for at sejle med en tur til Samsø, nærmere bestemt Ballen Havn.

Det blev også en skøn tur i fuld sol, som uheldigvis gav en af gæsterne lettere solstik, som dog blev klaret med Panodil, vand og tidligt i seng?

Inden vi sejlede fra Juelsminde havde vi ringet til havnefogeden i Ballen Havn, som lovede os, at servile være en fin plads til os, når vi ankom – og det holdt stik, for vi fik faktisk pladsen helt inde i hjertet af havnen, hvor vi var tæt på det hele og rigtigt fik den pragtfulde sommerstemning med.

IMG_1933

IMG_1937

IMG_1947

IMG_1968

Når man sådan er ene pige på tur med tre drenge, så oplever man altså nogle ting, som man ellers aldrig ville have set, bl.a. “Ølbænken” med udsigt over havnen?

Her sad vi en timestid og filosoferede over mangt og meget, dvs. det var drengene som filosoferede, jeg lyttede kun og fik mange gode grin, kan jeg godt fortælle dig…..

Dernæst skulle der spises aftensmad og den blev indtaget på et hyggeligt sted, under store træer og med ternede duge på bordene og udsigt over havnen, endnu engang en fantastisk udsigt at spise til!

IMG_1980

IMG_1987

IMG_1985

Det blev en festlig aften med masser af god mad og vin og cigarrygning! Puha, det er mange år siden jeg sidst har smagt en cigar, og godt smagerdetbestemt ikke, men hyggeligt var det?

Dagen derpå blev der spist morgenmad på kajen inden det gik hjemad mod Juelsminde igen, hvor gæsterne afmønstrede igen sent om eftermiddagen.

IMG_1988

IMG_1996

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.