Livsstil

Nu med nye cykler…og madlog!

IMG_2303

Nu med nye cykler…og madlog!

Her hos os vil vi gerne være lidt sundere, så for et par uger siden byttede jeg min fine gammeldags damecykel med kurv, ud med en mountainbike med 24 gear – hold da op en forskel det er🚲😳

Nu kan jeg snildt (sagde jeg virkelig “snildt”?) følge med Kaptajnen på en 15-16 kilometers tur i bakket terræn i Åbenrå og omegn – ja,jeg går så vidt som at sige, at nogle af stigningerne nok er kategori 1😉

Efter sådan en tur fandtes ud af, at jeg måtte skifte min sadel med  en mere feminin model, av av!

Nå, men for at blive helt bevidste om hvad vi egentlig spiser og drikker sådan hen over en dag, har vi downloadet en rigtig smart app, nemlig Madlog! Megasmart app, og hvor bliver man dog bevidst om sin kost🍉😉

Fra starten indtaster vi vores vægt, højde, alder, ønsker om vægttab eller om vi bare vil vedligeholde vægten og så skal der ellers indtastes ALT hvad vi spiser og drikker hele dagen. App’en udregner så kalorier i alt mad og drikkevarer, så vi hele tiden kan se hvor mange kalorier vi har spist og hvor mange vi har tilbage til resten af dagen. Det kan godt være tidskrævende, men det hele værd, når vi kan se at vi bliver og sundere, som tiden går….Som sagt en megasmart app, som vi kan anbefale til alle uanset hvad man gerne vil sin kost og træning🇩🇰

MEN en omgang som den på billedet herunder får vi kun MEGET sjældent nu, for er du da vild der er mangekalorier i!😜

image

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.