Livsstil

Vi er på Bjerget igen!

Fast plads i Billund lufthavn

Vi er på Bjerget igen!

Det er nu anden gang i år, at vi er hernede og det er anden gang at jeg har slappet max af hernede – uden at føle at jeg hele tiden skal tjekke min mail, sociae medier etc….Totalt skønt!

Dejlige gæster

Vi startede med en uge alene, os Tre på Tur, og så fik vi de dejligste gæster og så blev der hygget og grinet og sejlet og sludret. Men alt får jo en ende, som bekendt, og i går rejste de så hjem igen efter nogle helt forrygende dage. Af hjertet tak, fordi I gider flyve herned og hygge med os!

Flere dejlig gæster

I dag har vi hentet nogle søde og skønne unge mennesker i Malaga Airport og de tager lige en forlænget week-end her hos os.

Fedt, at de gider være sammen med så gamle menesker i flere dage ad gangen;-)

Ferrari-rød bil til far

På denne her tur fik vi solgt vores bil og købt en anden, så nu kører vi Ferrari-rød, wuup-wuup!!

I næste uge har vi et par små opgaver inden det går tilbage til Danmark og Sandgaarden. Det glæder vi os til, for nu bliver det sommer i Danmark, ikke?!

Når havet viser tænder nøjes, vi med at kigge på
Mens mor er på toilettet…
Ferrari-rød bil til far
Andalucia at its best
Så er vi klar!
– og godnat Malaga!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

5 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.