Livsstil

Vi er på Bjerget igen!

Fast plads i Billund lufthavn

Vi er på Bjerget igen!

Det er nu anden gang i år, at vi er hernede og det er anden gang at jeg har slappet max af hernede – uden at føle at jeg hele tiden skal tjekke min mail, sociae medier etc….Totalt skønt!

Dejlige gæster

Vi startede med en uge alene, os Tre på Tur, og så fik vi de dejligste gæster og så blev der hygget og grinet og sejlet og sludret. Men alt får jo en ende, som bekendt, og i går rejste de så hjem igen efter nogle helt forrygende dage. Af hjertet tak, fordi I gider flyve herned og hygge med os!

Flere dejlig gæster

I dag har vi hentet nogle søde og skønne unge mennesker i Malaga Airport og de tager lige en forlænget week-end her hos os.

Fedt, at de gider være sammen med så gamle menesker i flere dage ad gangen;-)

Ferrari-rød bil til far

På denne her tur fik vi solgt vores bil og købt en anden, så nu kører vi Ferrari-rød, wuup-wuup!!

I næste uge har vi et par små opgaver inden det går tilbage til Danmark og Sandgaarden. Det glæder vi os til, for nu bliver det sommer i Danmark, ikke?!

Når havet viser tænder nøjes, vi med at kigge på
Mens mor er på toilettet…
Ferrari-rød bil til far
Andalucia at its best
Så er vi klar!
– og godnat Malaga!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

5 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.