Livsstil

Så er vi her igen – på Bjerget!

Så er vi her igen - på Bjerget!
P Å V E J – B I L L U N D A I R P O R T

Så er vi her igen – på Bjerget! Denne her gang er lidt ekstraordinær, fordi vi faktisk havde aftalt at vi ikke ville herned igen før det smukke skib “Susie” var kommet i sit rette element igen, men, men, men, hos os går tingene ikke altid som vi lige regner med og først planlægger efter, for vi er jo nogle forholdsvis impulsive mennesker begge to.

Derfor var vi da heller ikke mange sekunder om at få booket en flybillet, da alting endelig faldt på plads med huset her på Bjerget og vi endelig efter lang tids søgen kunne give håndslag på at vi skal være de nye ejere. Vi har haft en helt vild, sindssyg, travl tur hernede og den slutter først om nogle dage, hvor vi så flyver hjem til Danmark igen, for at koncentrere os om “Susie” og alt hvad der følger med hendes søsætning. Normalt bor vi jo på skibet hele sommeren, men lur mig om ikke det bliver anderledes i år og fremadrettet, nu hvor vi har købt huset hernede – vi kan slet ikke vente med at være her i ugevis, for her er blevet S Å hyggeligt og cool og helt Rene og Tina-agtigt, love my life!!

Lige da vi ankom i lørdags var alt jo lukket så vi gik nogle ture på Promenaden, spiste lidt lækkert mad og osede lidt møbler ind ad vinduerne og cruisede lidt rundt i vores lidt lækre Cabriolet (når nu Europcar havde udsolgt af Opel Corsa’er;-)) Vi lagde planer for huset og for den spændende tid vi forhåbentligt får hernede fremover og vi har S Å mange planer og ting vi vil se og lave og mennesker vi vil invitere herned og hygge sammen med, U H, hvor er vi dog privilegerede!

Så er vi her igen - på Bjerget!
F O R Å R I L U F T E N H E R P Å P R O M E N A D E N
Så er vi her igen - på Bjerget!
B L Å B L Å H I M M E L
Så er vi her igen - på Bjerget!
T A P A S B A R E N V E D M Ø B E L B U T I K K E N
Så er vi her igen - på Bjerget!
C O R S A’ E R N E V A R U D S O L G T

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

3 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.