Bobos dagbog

Skibshundens dagbog – 25

Skibshundens dagbog – 25 er en slags opdatering på, hvad jeg har gået og lavet siden sidste indlæg i oktober sidste år.

Sidste indlæg

Det sidste indlæg i min dagbog handlede jo om, at min mor havde købt sådan noget GPS halløj til mig. Det er så hun altid ved, hvor jeg er henne, når jeg ikke er indenfor i huset.

Det går jeg så ikke med mere – ret meget – slet ikke, faktisk! Det er simpelthen fordi, den er lidt svær at montere hver gang, den der GPS. Det har jeg ikke tid til at vente på, når jeg skal skynde mig ud. Måske skal min mor og far bare øve sig lidt mere. Det er nemlig en smart ting, at have på når jeg suser rundt i haven (- og udenfor haven) om aftenen når det er blevet mørkt.

Nå, nu er det sommer snart og lyse nætter, så de kan jo bare kigge godt efter, når jeg er ude, ik’?

Jeg har været stukket af

Men de siger, at jeg er en bandit. Det er nok rigtigt nok, for jeg er kommet til at stikke af igen et par gange for nyligt. Det er bare fordi min nabo hedder Lady og er smaddersød. Jeg glemmer bare at sige det til min mor og far, inden jeg smutter og så bliver de mega meget sure bagefter.

Sidste gang fik jeg så meget skældud, at jeg gemte mig under havebordet og jeg kom slet ikke ud, da min mor ville fotografere mig. Jeg ved jo godt, at jeg ikke må løbe udenfor haven, men nogle gange dufter der bare så godt ovre fra Lady, at jeg er nødt til at hilse på hende.

Corona tid i Spanien

Nå, men siden sidst var vi også i Spanien. Men mens vi var dernede kom den der trælse sygdom, Corona. Det var heldigvis lige inden vi skulle flyve hjem alligevel, så vi klarede den uden at blive smittet. Men vi var helt alene i en hel uge oppe på Bjerget. Vi kunne kun køre ned til byen for at købe mand. Det var lidt kedeligt..

Jeg savner varmen dernede i Spanien og glæder mig, til vi kan flyve igen. I mellemtiden vil jeg forsøge at holde naboens hunde ude af min have, undtagen Lady selvføgelig.

Måske vil I gerne vide, at Lady er en sort Dværg Schnautzer og hun er mega kær!

Tak fordi du læste med i min dagbog, Vuf!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.