Livsstil

Julehilsen fra mig til alle jer

merry christmas everyone – ho ho ho!

Julehilsen fra mig til alle jer og ønsket om et godt og lykkebringende Nytår til os allesammen, er mit indslag i dag!

Som den opmærksomme læser/følger helt sikkert har bemærket, har jeg ikke postet på nogle af de sociale medier i et par måneder. Det gælder også her på bloggen!

Jeg var blevet lidt træt! Sådan træt på den trætte måde. Kunne ligesom ikke finde det der ekstra gear, som jeg ellers er berømt for at køre i, det meste af tiden. Jeg trængte til at lave noget andet for en stund, simpelthen.

Det havde måske været på sin plads, at give et lille forvarsel. Det gjorde jeg så ikke og det kan man have mange meninger om. Jeg fulgte bare lige min mavefornemmelse og stemplede ud. Havde nu egentligt heller ikke troet, at der skulle gå så lang tid, inden jeg fik energien tilbage.

Nå, PYT-knappen bliver lige aktiveret og vi er videre, ik’?

Nu er det jo jul og nytår og straks derefter, er vi dem der råber ‘Mojn’ og nupper en KLM’er til Malaga, for at tanke sol og endnu mere ny energi.

Indtil jeg er helt ‘back in business’ – tænker jeg at skrive nogle indlæg om, hvad jeg så egentligt gik og lavede i denne her efterårspause.

Hvordan lyder det?!!

Jamen, så siger vi bare det og så må I alle have en helt gennem fantastisk, dejlig og hyggelig jul og et ‘knald’godt nytår og 1000 tak fordi I altid er så søde og fordi så mange har skrevet i private beskeder til mig, om der stadig er liv;-)

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

vi har også et større træ;-)
happy new year, to you!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.