Så fine ting fra Pixojet
Livsstil

Lækre ting i min postkasse

Lækre ting i min postkasse – det var der lige inden vi fløj herned til huset på bjerget igen. Derfor er det her indslag et af dem med betalt reklame i, idet de fine ting i min postkasse var gaver fra Pixojet.

Strikkere elsker tilbehør

Jeg er jo en ‘strikker’ og blogger på livet løs og det kræver altid masser af udstyr. Jeg er pjattet med udstyr til mine hobbies og det ved de bare hos Pixojet. Derfor var de så super søde, at sende mig lidt nyt, lækkert tilbehør til at opbevare mit strikke grej i og som jeg lige skal afprøve for dem.

Som du kan se på fotoet øverst var der bl.a. det her lækre etui fra MUUDS til mine Knit Pro pinde og det har jeg virkelig brug for. Normalt opbevarer jeg dem i den originale boks, som er ret stor og klodset og slet ikke kan puttes ned i en strikke taske. Det kan dette her læder etui og det er bare perfekt og nemt lige at at tage med. Udover strikkepindene, kan der også være opskrifter deri og det er jo ret smart, hvis man er typen, som har papirudgaver at strikke efter. Jeg er kæmpe fan allerede.

Og så er der de der mindre etuier fra MUUDS til nåle og markører og så det lille fine et til min garnsaks. Det er altså bare genialt, for jeg plejer altid at stikke mig på broderi saksen, som jo er mega spids. Cool stuff, som jeg bare kan anbefale til alle strikkere. Er den ikke også bare så fin, den lille nøglering til målebåndet. Så har jeg den i min store nøglering og altid ved hånden, når jeg skal måle mit arbejde. Fedt!

Det ene etui til nåle, har jeg så valgt at bruge til markører, men begge funktioner er det helt perfekt til. Eller noget helt andet…knapper måske? Du vælger selv, men smut lige ind på Pixojet’s side og se alle de fine ting, som de har fra MUUDS.

Ny oplader fra Pixojet
Ny oplader fra Pixojet

Tilbehør til Macbook eller andre gadgets

Noget andet rigtigt fedt, som jeg har fået lov at prøve for Pixojet er en oplader til min nye Macbook. Som den opmærksomme læser jo allerede har bemærket, så er jeg ofte i vores hus i Spanien og det værste jeg ved, er når jeg glemmer min oplader derhjemme i Danmark. Det er bare no-go, så nu kommer det ikke til at ske mere. Jeg har nemlig nuppet den oplader fra Pixojet med herned og har afprøvet den siden vi ankom og den er bare ligeså effektiv, som den der fulgte med Macbook’en.

Så uanset om du strikker eller er til Macbook’s eller for den sags skyld andre computere eller bare godt gider finde en side, hvor du kan købe alt muligt lækkert, så tjek ind hos Pixojet og se det kæmpe udvalg de har.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.