Livsstil

Chiki Beach Club

Chiki Beach Club – Bio Restaurante er en awesome strandcafé sted her på vores Promenade.

Strandcaféen – bio restaurante

Vi har tidligere været der for en kop kaffe og der faldt vi for charmen og det uhøjtidelige, ret flippede, men stadig enormt lækre sted. Nu ved vi så helt sikkert at maden er værd at gå efter.

Sidste sommer fik vi det også bekræftet da min ældste datter var hernede med sin familie et par uger. De var også begejstrede for maden på Chiki Beach Club og sendte fotos hjem til os af en glad og mæt familie, som soppede i vandkanten, mens maden var på vej…

I dag inviterede vores unge mennesker på brunch dernede på Chiki Beach Club og det er altså ikke sidste gang, vi prøver det.

Alt er hjemmelavet og af økologiske råvarer. De har køkkenhave bag restauranten og her dyrkes ALLE slags kryderurter. Al marmeladen er hjemmelavet, croissanten er lavet af fuldkorns-butterdej. Juicen er hjemmepresset, smørret er hjemmerørt, ja, alt er lavet fra bunden eller købt med økologi og bæredygtighed i tankerne.

Fedt sted! – og helt nede på sandet, så alle kan være med. Men det er i det hele taget kendetegnende for vores by og promenade. Her er plads til alle. Dog er der nogle af strandscafeerne, som vi ikke anbefaler, da maden simpelhen bare er dyppet i friture, så alt smager ens…

Vi er knapt så begejstret for Marbella og Puerto Banus

Ikke som i Puerto Banos eller Marbella og der omkring, hvor alt er hypet og alt for meget – hvis du spø’r mig, altså! De steder kommer vi kun for at kigge på alle dem, som gider det cirkus og som har et spøjst behov for at vise, at de har råd til at bo dér – sorry folks;-)

Så ja, hvis I skulle komme her forbi og trænge til brunch og elsker at spise med fødderne i sandet og havet 6 meter væk, så er Chiki Beach Club det helt perfekte sted.

Jeg sender gerne link, så I kan finde vej:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.