Livsstil

Små glimt fra en dejlig sommer…eller sommerkavalkade!

image

Små glimt fra en dejlig sommer…eller sommerkavalkade! Jeg har lige kigget alle mine fotos igennem fra sommeren og fik lige lyst til at lave et tilbageblik…

Sommeren startede med Sommertogtet i den tro, at vi skulle afsted i 3 uger på den “gamle” båd….Men efter bare en uges sejlads ændrede vores planer sig virkeligt drastisk, da Kaptajnen “kom til” at købe en ny båd!! Men i den første uge nåede vi at se Årø og Brummer’s Gård og den fine hund Tesso samt et besøg i Middelfart med tilhørende Slotsbesøg på Hindsgavl Slot.

image

 

image

SÅ SKETE DET! Lige derefter mødte vi “Susie” – det smukke skib, som skulle blive vores og som har bragt os næsten 100 sejltimer rundt i det sydfynske øhav siden købet for to måneder siden:-)

image

På den allerførste tur, som skulle have været til Marstal, sejlede vi ind i et uvejr, som betød at vi måtte læggekursen om og i stedet endte i Faaborg! Det bev vi glade for, for det er jo en super hyggelig by, med masser af atmosfære på torvet og havnen:-)

image

Trods bådskifte blev der heldigvis også tid til at være sammen med vores børn, både til vands og til lands…

image

image

Og fodbold!!!

image

En usædvanlig dejlig sommeraften var vi endda på hval-jagt efter “Finn”-hvalen, som er set flere gange i Åbenrå fjord denne sommer…

IMG_1686

Vi har haft utallige, skønne, danske, sommeraftner som denne ombord på skibet, efter nogle ofte lange dage på vandet og vi har stornydt hvert et sekund:-)

IMG_1724

Denne her MormorMedStiletter har forsøgt at opnå samme tan, som da jeg i sin tid boede i et virkeligt, varmt afrikansk land, meeenn det er svært under danske himmelstrøg!

IMG_1813

En af turene gik jo også til Haderslev, du ved den tur med det ulækre vand;-)

IMG_1859

og ikke at forglemme Juelsminde-turen, som også gik til…

IMG_1908

Samsø!

IMG_1979

Så var der lige traditionen med champagne i hver en ny havn vi anløb – hvordan gik det? Det kan jeg lige sige dig – det gik forrygende godt:-)

image

Husker du mit indlæg om smukke, smukke Dyvig?

image

Eller hvad med den eftermiddag, da Sækkepibe-spilleren gav os alle i Sønderborg en fantastisk oplevelse?

image

image

Til slut vil jeg mindes alle de mange, smukke solnedgange vi har set i denne sommer. Nu tænker du nok, at du slet ikke har følt sommeren var her på samme måde som sidste år eller året før, og det er nok helt rigtigt, hvis man altså har været inde i landet, men fordi vi har haft muligheden for at sejle efter vejret, har vi kun haft gråvejr og regn ganske få gange og har følt at det var en dejlig, dejlig sommer i år – omend den godt måtte have budt på lidt højere temperaturer;-)

image

Ha’ nu en helt igennem fantastisk onsdag!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.