Livsstil

Kursen ændret til Dyvig – og endnu en pragtfuld oplevelse…

imageKursen ændret til Dyvig og DET var sommerens hidtil allerbedste oplevelse – for alle sanser, for vi fik set, lyttet, spist, nydt, motioneret og meget mere…

image

image

image

image

På vores vej fra Bogense var det jo planen, at vi skulle lægge ind på den lille ø Årø, hvor vi havde været tidligere på sommeren, og vi var da også lige indenfor havnehullet, blot for at konstatere, at den plads vi gerne ville have pga. “Susie’s” bredde, ikke var ledig og vi tog derfor den lynhurtige og, skulle det vise sig, super geniale beslutning, at sejle videre til Dyvig på nordals.

Vi har allerede været der nogle gange hen over sommeren, for det er et allerdejligst, lille sted, som er så smukt at man næppe tror sine egne øjne, den første gang man sejler derind⚓️ – og her overdrives ikke!

image

image

image

image

Kaptajnen bestilte et bord til os i den smukkeste restaurant på hotellet og der fik vi serveret en 7-retters menu men tilhørende vin-menu – så bliver det bare ikke bedre i dette liv!

Maden var sublim og det kommer til at vare meget længe, før jeg smager noget så dejligt igen – alle vine var perfekt afstemt til retterne og alt var utroligt smagfuldt og skønt. Selv tjenerne var et kapitel for sig…

Det er længe siden jag har oplevet tjenere, så velklædte og velformulerede – alle navne blev korrekt udtalt på originalsprog, uden latterlig dansk accent? og de vidste alt om hvor råvarerne og vin kom fra! Udsøgt! Kan anbefales og Dyvig Badehotel får tonsvis af stjerner herfra?

Under middagen fik vi øje på bekendte fra Herning og det blev derfor også til lidt hyggeligt sludder næste dag og besøg på deres båd, ligesom de kom på besøg hos os til et glas køligt hvidvin næste aften.

Vi fik rørt cyklerne på en lille tur op til nogle smukke søer, hvor fuglelivet leves, næsten uberørt af mennesker, smukt at se!

Hver aften kom havnefogeden og fik sin betaling og vi bestilte morgenbrød, leveret direkte på agterdækket kl. 8 hver morgen, awesome!

image

image

 

En helt perfekt oplevelse, som vi stadig taler om…

Ses og ha’ en fantastisk dag – her ombord på “Susie” er det rengøringsdag i dag! Pyyyhhh?