Livsstil

Brummers Gaard…et fantastisk spisested på Årø

image

 

I aftes havde vi lyst til at spise ude, så vi hoppede på cyklerne og fandt Brummers Gaard – et ret fantastisk sted, som i 2010 fik Iværksætterprisen i Haderslev.

Stedet ejes af nogle ret skønne mennesker og så deres søde, søde hund Tesso, som gerne lader sig klappe meget af gæsterne😊

imageimage

 

 

Vi sad i haven bag bøgehækken i de hvide møbler og følte os utroligt priviligerede…

Maden var fantastisk og blev tilberedt over åben ild i restauranten, helt skønt.

image

image

image

På gården som huser restauranten er der også en rigtig gammel krostue, som står som næsten original indrettet med sjove gamle ring og sager.

image

image

 

Vi havde en skøn, skøn aften, som sluttede af med at vi så solnedgangen i det spejlblanke vand – vel nok den smukkeste solnedgang jeg har oplevet i Danmark nogensinde…

Må du også få en skøn, solrig onsdag med dejlige oplevelser!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.