Livsstil

Hindsgavl slot – SÅ smukt et sted….

image

 

Hindsgavl slot er lige smukt fra land- som fra vandsiden….

imageVi sprang på cyklerne kl. 11 i formiddags og cyklede de ca. 3,5 km til Slottet, hvor vi parkerede og gik videre med madkurven, ned til en “hemmelig strand” hvor vi spiste vores frokost og dik en lille slag rosevin, med den skønneste udsigt til Lillebælt.

image

image

 

Det er et af de smukkeste steder i Danmark, hvis du spørger mig og der er virkeligt meget at se på både i slotsparken og i området udenfor…

image

image

image

image

 

 

Jeg kunne vise dig 100 billeder fra vores vidunderlige picnic, men synes faktisk, at du selv skal opleve det, næste gang du lige er i området – det kan varmt anbefales og jeg garanterer, at du finder ro, skønne dufte og smukke billeder😊

Mætte af både mad, vin og indtryk, cyklede vi tilbage til båden og resten af dagen gik med solbadning og hygge i havnen.

I morgen sætter vi kursen sydpå  og måske lander vi på en ø!

Laters, baby😉!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.