Livsstil

Bloglovin…..øhhh, hvad?

IMG_2446

Bloglovin…..øhhh, hvad?

Den bemærkning får jeg tit, når jeg fortæller om at blogge….de færreste ved simpelthen hvad f.eks. Bloglovin kan bruges til eller hvordan man OGSÅ kan bruge de sociale medier, altså til andet end at vise sit bagværk og nyindkøbte vaser frem på?

Jeg elsker Bloglovin og alle de andre sociale medier, men bruger dem mest som værktøjer til at få min blog ud via og ikke kun til at dele alt med vennerne.

image

 

Hvis man som jeg følger forskellige bloggere via Bloglovin, Facebook eller andre medier, så får man altså ret så mange sjove oplevelser og finurlige vinkler på helt almindelige hverdags ting og sager og hvid man kan lide at læse aviser og andet på nettet, hvorfor så ikke også følge nogle mennesker, som skriver om noget, som faktisk interesserer mig.

Det er blogs om ALT mellem himmel og jord og det er bare om at søge på sit favoritemne i f.eks. Bloglovin og så dukker der flere hundrede sider frem, som man så kan vælge at følge, så bare kom i gang og prøv det! De blogs som du følger genererer automatisk en besked til dig, når der er udgivet et nyt indlæg….Smart!

image

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.