Livsstil

Skibshundens dagbog – 23.

Skibshundens dagbog – 23. Nu er det vist på tide, at jeg får skrevet lidt på min mors blog igen. I skulle jo nødig tro, at jeg ikke gider….

Astralis er navnet…

Siden mit sidste indlæg, som du kan læse lige her, erjeg blevet fætter igen-igen. Denne gang er det min moster Nicole, som har fået en lille puddel, der hedder Astralis. Hun har jo også prinsesse Leonora Elvira og de to har det sjovt, kan du tro.

Leonora E. kan gå og tale nu og tror vist, at Astralis er hendes rigtige lillebror. Hun behandler ham i hvert tilfælde som et menneske- og ignorerer ham om om han var hends bror – totalt sjovt…

Astralis har fået sit navn, fordi Leonora E.’s far også er sådan en, der spiller det der computerspil, I ved. Derfor skal ens hund da hedde Astralis! Cool navn til en hund…

Nu er jeg voksen

Min mor siger, at jeg er voksen nu. Hn siger også, at så kan jeg godt opføre mig ordentligt, det meste af tiden. Kun engang imellem kan jeg ikke, men det er også ok – siger hun.

Mi far synes, det er fint at jeg pjatter og kan godt lide, at jeg hopper rundt i ansigtet på ham, når han læser eller ser TV. Det eneste han synes er trælst, er når jeg tigger for at komme ud gå tur, fordi jeg kan dufte at der er en damehund i nærheden.

Det synes han er trælst!

Jeg elsker min mad

Jeg elsker min mad og er ret glad for de der ‘Godbidder’, som min far giver mig hver aften. Det er sådan noget blødt mad, som dufter af det der er på min mors og fars tallerken og det er gode sager, siger jeg bare!

Nå men, jeg har det godt, er altid glad og kærlig og sover i sengen hos min mor og far hver nat, undtagen her i Spanien for det er for varmt i øjeblikket.

Det er meldingen herfra i dag – hvordan har I det?

mig i lufhavnen
astralis og leonora e.
mig derhjemme på sandgaarden

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.