Livsstil

Månedens blog – Beautyspace.dk

Månedens blog - Beautyspace.dk
S U P E R S E J E A N E T T E

Månedens blog – Beautyspace.dk – fordi jeg synes at Anette bare har gjort det kæmpe, fantastisk godt og er så supersej og virkelige dygtig og så er hun en perfekt rollemodel for os alle, som gerne vil noget med sin blog og sin skønhed:-) Hun optræder ofte på TV med sine tips og tricks og er bare S Å god til det O G hun tager rundt og holder foredrag i det ganske, danske land. 

Noget af det jeg allerbedst kan lide ved at følge Beautyspace.dk er at alt hvad der kommer ud på den blog, bare er så totalt gennemarbejdet…Selvom man ikke er enig eller bare ikke lige ryder sig om et bestemt produkt, så er der altid god info at få og man kan spørge om alt og få et skidegodt svar, ofte belyst fra flere sider. 

Så er Anette også god til at lave nogle fede konkurrencer, hvor man kan vinde de lækreste ting og sager og jeg forsøger altid at deltage, for man ved jo aldrig…..Jeg har egentligt ikke så meget mere at skrive om Anettes flotte blog, for jeg synes at den sælger sig selv, når man læser den, så hvis du ikke allerede kender Beautyspace.dk, så skynd dig lidt at kigge derind – jeg er ret sikker på at du bliver lige så vild med den som jeg er.

2 Comments

 • Else Nørgaard Langer

  Kære Anette,

  Først og fremmest tak for din gode råd, som har gjort mig klogere på min hud 🙂

  Jeg har et spørgsmål vedr. ar:

  Min datter på 22 år har for halvandet måned siden været ude for en mindre ulykke, hvor en ven svingede hende rundt, tabte hende, og hun røg direkte med panden på en brosten og fik en dyb flænge i panden, som blev syet med 8 sting og fik en seriøs hjernerystelse.

  Min spørgsmål går på arret, og hvad hun kan gøre for at ”mindske” det?
  En fysioterapeut sagde i dag, at hun kunne mærke at huden var ved at blive ”stiv” og at min datter skulle gøre noget…..
  Men hvad kan hun gøre?
  Her, nu og på sigt?
  Nu massage med olie, eller?
  Dermaroller på sigt?
  Laser etc.

  Jeg vil være taknemmelig for at høre, om du har nogen gode råd her, så arret ikke bliver alt for dominerende.

  KH. Else

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.