Livsstil

Hundefamilien – det er os

skibshunden bobo

Hundefamilien – det er os, og det havde jeg da ikke lige set komme.

Godt nok havde vi altid 2-3 hunde i hjemmet, da pigerne var børn og de er opvokset med at være omgivet af snart alle slags husdyr, lige fra undulater over kaniner til heste, men at de allesammen nu har fået hund, det havde jeg godt nok ikke regnet med.

Det er rigtigt dejligt, at de alle har valgt at få sådan et lille glad væsen ind i sine liv og de som selv har børn, videregiver noget ret værdifuldt til dem.

Vi har nu 3 forskellige racer, dog er de alle små hunde.

Mød vores hunde

Vi har jo lille Bobo, som er en mini-Yorkie. Camille og hendes familie og Michelle og hendes kæreste har hver en Boomer (bomuldshund/shih tzu) – Silke og Smilla. Nicole og hendes familie har fået en dværg-puddel, som hedder Astralis (- gæt hvorfra navnet kommer?).

Alle hundene er nogle skønne nogle, dejlige rolige og med et godt sind. De er lidt krævende, hvad angår pelspleje, men så er det jo godt at pigerne er opvokset med pelshunde, for de har fuldstændig styr på, hvor og hvordan hundene skal klippes eller trimmes.

Jeg har selv købe trimmebord og trimmer m.m. til Bobo, for det er bare nemmere selv at klippe ham, da der altid er mega lang vente tid på en frisørtid til ham. Eftersom vi jo rejser ofte og ikke altid kan planlægge så langt frem i tiden, så er det bare nemmere at klare det selv.

Til til at rejse til Spanine igen

Iøvrigt flyver vi igen inden længe og skal være væk i en 3 ugers tid denne gang.

Derfor har vi fået opgraderet vores alarmsystem og video overvåging af huset, både inde og udenfor. Det føles trygt og samtidig har vi alletiders naboer, som holder øje med det hele og fodrer de gule i hønsegården.

silke
smilla
astralis

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.