Mors dreng
Bobos dagbog

Skibshundens dagbog – 22.

Skibshundens dagbog – 22. Hold da op, har jeg allerede skrevet 22 afsnit i min dagbog???

Det er godt nok længe siden sidst, men det betyder ikke at jeg har kedet mig, næh-nej, min mor og far og resten af familien skal nok sørge for at der sker noget i vores liv.

Siden sidst er jeg for eksempel blevet fætter til to små, kusiner, sådan nogle søde hårbolde som hedder Silke og Smilla. De bor hos Guldklumperne og Moster Michelle og vokser helt vildt. Da jeg mødte dem første gang var vi alle 3 lige store sådan cirka, men NU! Nu er de snart dobbelt så store som mig begge to. Men pyt, for jeg er ældst og derfor bestemmer jeg heldigvis (tror jeg da), men det er ikke nemt når de er to mod en:-)

I vores have her på Sandgaarden har min mor og far knoklet med at få det hele fint og klar til sommer og jeg har mega travlt med at løbe rundet langs hækken og holde øje med det hele og også med at passe på hønsene, når de er lukket ud af hønsegården og render rundt i min have, spredt fra hinanden. Det kan godt være hårdt at holde øje med dem alle sammen sådan er dag, men heldigvis går de ind på pinden nr det bliver aften og så kan jeg slappe af igen.

Jeg har selvfølgelig også været i Spanien med min mor og far siden sidst og vi har sejlet og solet og jeg har snuset og snuset, så jeg har helt ondt i næsen næsten., men jeg elsker at være med dernede, for der er så dejligt varmt og hvis der er noget jeg hader, så er det jo t fryse, for det tager mig virkelig lang tid at få varmen igen.

Hvad har I lavet siden sidst?

Skibshundens dagbog - 22.
venter på chaufføren i malaga lufthavn
Skibshundens dagbog - 22.
min plads når vi sejler
Skibshundens dagbog - 22.
i aftensolen på sandgaarden
Skibshundens dagbog - 22.
mig og kusinerne
Skibshundens dagbog - 22.
jeg opdrager kusinerne
Skibshundens dagbog - 22.
frk. smilla
Skibshundens dagbog - 22.
bare hun ikke smutter hjem

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.