Livsstil

2019 er allerede rigtigt godt igang!

Starten af året….

2019 er allerede rigtigt godt igang! Jeg kigger mig tilbage til årsskiftet og fatte ikke hvor tiden blev af.

Det første der skete i år, sådan businesswise, var en omstrukturering af hele vores set-up i ejendomsselskabet. Dette betød liiiiidt ekstra arbejde for os i første kvartal. Det har ligesom lagt sig i et niveau nu, hvor vi kan se os selv med det overblik vi har ønsket os og det er bare skønt.

Vi er jo ægtefolk nu

Vores år startede jo også med forberedelser til Rene’ runde dag, hvor vi havde lavet en lille krølle, som betod i, at vi havde giftet os på Valentins Dag, uden at nogen vidste det. Til festen to dage senere lod vi som intet, indtil desserten skulle præsenteret og det var så en bryllupskage – og så faldt tingene ligesom i hak for alle.

Guldklumperne

Alle vores små Guldklumper har det godt og vokser og bliver sjovere og klogere i både dagpleje, børnehave og skole. At se dem trives og udvikle sig er jo noget, som varmer et mormor-hjerte.

Mor og far er flyttet tæt på

Den næste store ting, der skete i begyndelsen af året var, at mine forældre flyttede til Herning fra Skagen. Jeps, det gjorde de nemlig, selvom alle har lyst til at flytte den modsatte vej. Men de er jo ikke nogle årsunger længere og får som tiden går brug for hjælp til de forskellige ting i hverdagen og så er der godt nok langt til Skagen fra Herning;-)

Begge mine søskende bor i Århus og alle mine døtre i Herning, så valget var egentligt let og da det først var truffet, var der en lettelse hos os alle, tror jeg.

Vi har fundet et rigtigt fint lille hus til dem, kun 3 km fra Sandgaarden og det er helt perfekt med have og anneks. De er nu ved at være kommet på plads, med lidt hjælpe fra os alle. De hygger sig med besøg af børnebørn og oldebørn ugentligt. Noget de ikke sådan fik så tit, da de boede på toppen af Danmark, jo…

Sandgaarden

Hmmm, hos os på Sandgaarde er der gang i kalkning af hus, nye anlæg forskellige steder i haven, men det vender jeg tilbage med senere, når der er nogle fotos at vise. Så fandt Rene også en ægte Jeep, som passer perfekt til gummistøvler og landliv. Den er p.t. på værksted da den er oppe i årene og tængte til lidt ansigtsløftninger og andre indsprøjtninger, for at komme til at stå snorlige igen. Glæd jer til at se den færdig!

Hønsene har det godt og lægger nu dagligt godt med æg. Bobo patruljerer omkring hønsegården flere gange dagligt, for lige at se om alle er der endnu.

Blogger event med Mascha Vang

Så var det også i starten af året, lige efter vores fest og bryllup, at jeg var til mit første blogger event. Jeg var inviteret af skønne Mascha Vang til et bio event i Århus, hvor man måtte invitere en veninde med. Jeg inviterede så min søde og smukke veninde Ulla med derud. Det var super hyggeligt og noget jeg da sagtens kunne vænne mig til sådan på ugentlig basis;-)

Spanien

I Spanien er der sket lidt nyt også, nemlig at vi har købt ny bil og solgt den gamle. Dejlig rødt lyn vi har fået hernede nu (vi er her på Bjerget lige for tiden). Vi kan stadig vi tage ‘hatten’ af og nyde den spanske sol til fulde, når vi kører bil.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.