Livsstil

Leonora Elvira og Lily er her!

Leonora Elvira og Lily er her!
l e o n o r a e l v i r a
Leonora Elvira og Lily er her!
l i l y

Leonora Elvira og Lily er her! Ja, de er jo født for en måned tid siden, med en uges mellemrum den 24.11. og den 1.12., men jeg har jo ikke haft bare 5 minutter til at blogge i, så det er blevet til lidt Insta-spam af de to små lækre piger:-) Vi havde lige et par fredage hvor Birthes Blomster var helt klar, så snart jeg ringede og bestilte mor/barn buket i lyserødt og hvor er de bare dygtige de piger derhenne.

De er begge nogle artige små prinsesser, som er stille og rolige (i hvert tilfælde når de er hos os:-)) og så er de bare helt vidunderlige og dejligt og vi ser sådan frem til at følge dem i deres opvækst….

Mormor og Farfar er stolte og nu tæller flokken hele 4 Guldklumper♥

Leonora Elvira og Lily er her!
t r æ t b a b y
Leonora Elvira og Lily er her!
l æ k k e r m å s

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.