Bobos dagbog

Skibshundens dagbog – 21.

Skibshundens dagbog – 21. er lettere forsinket denne gang. Jeg vil gerne skrive til jer hver måned, men fordi min mor og far har haft så travlt og det har været jul og alt muligt, så er det først nu jeg har tid.

Siden sidst er vi 3 jo flyttet til vores nye hus og jeg har fået min helt egen kæmpestore have og nye venner, som hedder høns og nogle andre ‘venner’ som bor i jorden og som hedder muldvarper. Jeg nyder livet herude på landet og har min egen rute hver morgen, hvor jeg skal holde øje med både om alle hønsene er inde i hønsegården og om der måske er nogle af muldvarperne, som sidder fast i den dersens saks, som min mor sætter ned i gangene for at fange dem (fordi de laver grimme bunker jord i græsplænen og gangene synker sammen så der også kommer huller man kan skvatte i – siger min mor).

Om aftenen er jeg S Å træt at jeg bare falder omkuld i sofaen foran TV’et og brændeovnen – øjjj, hvor er der dejligt varmt foran ovnen:-)

Nå, men ellers sker der jo ikke så meget i mit liv – jeg har godt nok fået at vide at vi meget snart flyver til Spanien igen, ned til vores hus dernede og så skal jeg ud at sejle igen, J U B I I I !!! Jeg elsker at putte mig under tæpperne og finde en skyggekrog, men min far sejler os et smukt sted hen.

Følg bare med her på min mors blog, for der kommer billeder, gør der♥

Skibshundens dagbog - 21.
vores nye hus
Skibshundens dagbog - 21.
favorit pladsen
Skibshundens dagbog - 21.
far jager muldvarperne
Skibshundens dagbog - 21.
ombord på santa lucia
Skibshundens dagbog - 21.
aften i spanien

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.