ikke reklame | elsker mit liv
Livsstil

Julekortet 2020

Julekortet 2020 – Julen har vist aldrig være så tiltrængt – sikke et år vi har haft!

Hvem har styret 2020?

Vi ved jo alle godt, hvem der har styret dette herrens år, 2020, ik’? Med det på plads, så ER der jo også sket gode ting i år. Det må vi ikke glemme midt i nedlukningen. Jeg remser lige lynhurtigt nogle vigtige punkter op – vigtige for os her i huset i hvert tilfælde:-)

Spanien x 3

Vi har faktisk været i Spanien hele 3 gange i år. Tilsammen 9 uger, men lidt har da også ret og især her i corona året. Vi ser nu bare frem til næste år og er lynhurtige til at få bestilt flybilletter, så snart det bliver muligt igen.

3 x 80 år

Alle vores forældre er fyldt 80 år i år og er alle corona fri indtil nu. No jinxing og fingers crossed! Vi er utroligt glade for at de stadig rocker trods skavanker og juleaften i år bliver sammen med de tre seje typer.

3 nye biler år

Dette blev også året hvor Rene endelig fik opfyldt sin drengedrøm om en ‘rigtig’ Porsche. Han har jo haft en anden model inden denne her. Men NU er far glad! Og mor er glad, for jeg har fået min helt egen Beetle. Tak, min skat!

Champagnekassen

Jeg har fået mig et Champagneabonnement. Uhhhh! Min all-time yndlingsdrink er kommet på abonnement og jeg ELSKER det. Glæder mig sindssygt til at åbne min månedskasse hver den 1. og det er altså svært ikke også straks at smage på boblerne.

På grund af Corona har vi være hjemme på Sandgaarden hele 10 måneder i år. De ti måneder har vi bl.a. brugt på at opdatere vores skønne sted. Det kan man læse og se billeder af her, her og her.

Vi fik endelig vores JEEP hjem fra renovering. Hold nu maule, et sejt træk. Det tog over 1 1/2 år, men nu står den også bare snorlige.

Kendistyperne

Vi har været i avisen flere gange med Sandgaarden og der er netop udkommet en miniserie om os om vores sted. Godt nok er det kun i den lokale avis og på den lokale Kulturkanal og Youtube,men det er kæmpestort for os, altså…

Bold

FCM blev Guldvindere i år. No words needed!

Min super seje mand og to nye børn

Min mand er sejere end de fleste! Ikke bare overlevede han Legionella i år, men han har dælme også gået hele 2049 km siden 1.1.2020.

Sidst og absolut størst! Vi er blevet bedsteforældre til hele to skønne små her i november. Lille Mila og lille Vincent. Nu tæller flokken 6 børnebørn – 4 smukke piger og to prinser. vi er så taknemmelige!

Vores år har på så mange måder været fantastisk, trods alle forhindringerne og vi ser nu frem til 2021, hvor vi forventer at få endnu flere spændene ting på programmet.

Til alle mine fantastiske Venner og familie her på FB, Instagram etc… – jeg ønsker jer alle en glædelig jul og et lykkebringende Nytår!

Må juletiden fylde dit hjem med glæde, dit hjerte med kærlighed og dit liv med latter!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.