Magasinets forside
Sandgaarden

Del 2 af “En tur på Sandgaarden”

Del 2 af “En tur på Sandgaarden”

Hvorfor er vi på TV?

Nu er det så tid til næste udsendelse i serien om Sandgaarden. Serien udsprang fra en havereportage i den lokale avis og det blev til hele 3 dele og dermed en mini-serie, so to speak. Det var en TV station, som kontaktede os for at høre, om vi ville medvirke i en udsendelse om vores have og hus.

Han havde gennem året læst de tre artikler om mig og vores skønne sted i den lokale avis og syntes, at det var helt perfekt med os i en tv udsendelse.

Vi sagde ja til at være med, fordi vi tænkte, at det kunne være sjovt. Det var det virkelig også. Det blev oveni købet ikke bare til en halv times udsendelse, som han startede med at foreslå. Nej, sulme nej, journalisten var så pjattet med vores have og hus. Så han spurgte, om han godt måtte komme indenfor i huset og filme lidt også. Inden vi havde set os om, var der gået timevis med optagelser og interviews.

Super sjov og hyggelig dag

Vi havde en super sjov og hyggelig eftermiddag. Tror egentligt, at vores lille trekløver godt kan lide ‘rampelyset’. Især Bobo sørgede for, at holde sig foran linsen det meste af tiden.

I del 2 går vi en tur gennem haven her på Sandgaarden, mens vi fortæller om de forskellige haverum, vi har opdelt vores have i. Der er også lidt historie om husets alder osv.

Vi fortæller, hvorfor vi holder så meget af stedet her og hvilke tanker vi har gjort os med alt det, vi har lavet herude. Bonusinfo om vildmarkskar og dræbersnegle skal I heller ikke snydes for.

Taler vi meget?

Igen må jeg bare konstatere, at vi begge taler meget. Ikke at vi har munddiarré, for det er skam relativt fornuftigt, det der kommer ud af vores munde. Meeen, vi er gode til, at tale længe og meget, begge to…

Se del 2 og smid mig gerne en kommentar i kommentarfeltet øverst i indlægget. Det vil gøre os begge vildt glade.

På forhånd tusinde, tusinde tak!

Se filmen og kommentér!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.