ikke betalt reklame | champagne for alle
Livsstil

Champagnekassen er her!!

Champagnekassen er her!! Hold da nu da op, hvor har jeg glædet mig, siden jeg trykkede på “Tilmeld dig” for et par uger siden.

Champagne elsker i mange, mange år

Jeg er inkareret Champagne elsker igennem de sidste 15 år. Ikke at jeg af den grund skal gøre mig til ekspert – kun i at drikke det, forstås;-) Men jeg vil så gerne lære mere om, hvor de ædle dråber kommer fra. Jeg er nysgerrig på historikken og alt det andet skønne som følger med min yndings drik.

Champagne for alle

På hjemmesiden champagneforalle.dk er der masser af god læsning og baggrundsviden. De er selvfølgelig oså Facebook, hvor jeg er levet medlem af Champagnekassen Forum, som er for os der har et abonnement.

Jeg har valgt et måneds abonnement (hvis der fandtes et 14-dages abonnement havde jeg nok valgt det;-)) og der får jeg to flasker fantastisk Champagne. Her med den første kasse, medfølger en champagne prop (hvad skal jeg egentlig bruge den til?) og to flotte glas.

Med hver kasse og de to flasker følger hver gang, en fin flyer med information om netop DEN her måneds flasker. Det er spændende læsning og jeg fik helt lyst til at rejse derned og tage på Champagne-smagnings-tur:-)

Fredag på en torsdag

Den ene flaske poppede vi i aftes, for det kunne ikke være anderledes, når nu det er første gang jeg fik kassen. Så vi legede fredag, på en torsdag og det var hyggeligt.

Noget af det bedste ved min mand er faktisk at han kun bryder sig om at nippe til et enkelt lille glas Champagne. Så når vi lader en prop springe, så er der bare mere til mig, ha ha ha ha:-)

Flasken smagte forrygende og selvom jeg normalt ikke er så meget til lyserød Champagne, det var nemlig den vi drak, så må jeg sige, at denne her overraskede mig. Sidder i skrivende sund og overvejer, om jeg skal bestille et par flasker ekstra af den – bare sådan for lige at have dem på lager;-)

Champagnekassen er et totalt fedt sted at have abonnment. Hvis du bare er den mindste smule vild med de skønne bobler, så kig lige derind.

P.S. Jeg får ikke noget for at skrive dette, men vil bare lige give det videre, fordi jeg selv er så begejstret!

champagnekassen - første flaske
champagnekassen – første flaske
så fiiiint - TAK
så fiiiint – TAK
hvor ellers?
hvor ellers?

Glædelig Champagne fredag, til alle!!

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.