Magasinets forside
Sandgaarden og haven

Have reportage fra vores have!

Have reportage fra vores have! Jamen, ved I lige hvad…Så blev det i dag, at man så os i den lokale avis. Igen! For tredje gang på et år. For nyligt lavede jeg en lille teaser på denne her have reportage i dette indlæg.

Sidste års artikler i avisen

Måske man husker artiklen om Mormormedstiletter sidste år? Så var der endnu en artikel med masser af fotos inde fra Sandgaarden – boligreportage i efteråret. Nu er der så i dag en stor have reportage herfra i den lokale avis. Det er vi simpelthen så stolte over og også vildt glade for, at nogen gider tage fotos og spørge os til, hvorfor vi knokler rundt i denne her skønne have hver dag.

Den dag fotografen og journalisten var her, viste haven sig fra sin allerbedste side og solen var fremme og alt var perfekt. Det er blevet sådan en fin reportage og vi er mega tilfredse med slut produktet, selvom vi jo kan vise masser af andre fine steder i vores have end dem, som der er blevet plads til i avisen.

Vi har fokus på…

Vi har særligt lagt vægt på de steder i haven, hvor vi har lavet nyt siden vi flyttede ind eller hvor vi har lavet større opdateringer og det er lidt sjovt at se det beskrevet og fotograferet i avisen:-)

Nå, men det var bare lige en service info, hvis nu du ikke holder den lokale avis, men alligevel er nysgerrig på at læse reportgen…

det skal det!
det skal det!
Her er sgu dejligt
Her er sgu dejligt
Magasinets forside
Magasinets forside

Tak fordi du læste med!