journalisten og fotografen
Sandgaarden

Del 1 af “En tur på Sandgaarden”

ikke betalt reklame | Del 1 af “En tur på Sandgaarden” får I lige her og nu!

Det startede med avisen

Som den opmærksomme læser måske har husket, så skrev jeg noget om en have reportage tidligere på året. Det der med, at en TV station kontaktede os for at høre, om vi ville medvirke i en udsendelse om vores have.

Han havde også læst de tre artikler om mig og vores skønne sted i den lokale avis og syntes, at det var helt perfekt med os i en tv udsendelse.

Det sagde vi ja til, fordi det kunne være sjovt, synes vi. Det var det. Det viste sig så oveni, at det ikke bare blev til en halv times udsendelse, som oprindeligt tænkt. Nææhh, journalisten var så begejstret for vores have og hus. Så han spurgte, om han godt måtte komme indenfor i huset og filme lidt også. Inden vi havde set os om, var der gået timevis med optagelser og interviews. Mega sjov eftermiddag.

Serie i 3 dele

Optagelserne er nu redigeret og Del 1 er allerede sendt på Kulturkanalen for et stykke tid siden.

Det var pænt underligt, at se og høre sig selv på TV, skal jeg hilse og sige. Men efter de første par slurke kaffe var kommet galt i halsen, faldt vi til ro med det og nu synes vi faktisk, at det er mega fine udsendelser, det er blevet til.

Som jeg skriver andet steds her på siden, så taler jeg meget!! Det passer altså og det vil I opdage, hvis når I ser filmen herunder. MEN jeg er ikke alene om at have den last, for Rene taler sgu lige så meget, kan jeg godt sige jer:-)

Jeg linker til YouTube herunde, hvor I kan se del 1, som er et interiew, ment som en slags indledning og baggrund for, hvorfor vi bor som vi gør og hvad vi tænker om at have en stor have og hvordan vi arbejder med og i den.

Hvad synes du?

Se den lige, filmen – den varer ca. 1/2 time og er del 1 af 3 dele her fra Sandgaarden. Hvis du har lyst efterfølgende, vil jeg blive ‘over the moon’, hvis du gider droppe en kommentar i kommentarfelet i toppen af indlægget.

Del 1 af “En tur på Sandgaarden” kan du se herunder.

TAK, af hjertet!

Kunne Du lide filmen?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.