Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 8.

En Skibshunds dagbog - 8.
S Ø S Y G

En skibshunds dagbog – 8. Det er her vi er kommet til i min fortælling om, hvor dan mit liv er hos min mor og far, som sejler på et skib det halve af tiden og som resten af tiden rejser i de varme lande. 

Nu er sæsonen for at sejle jo slut og vi er herhjemme i Herning, hvor jeg hygger mig max, fordi min mor og far hver dag går ned på kontoret og lader mig være alene hjemme et par timer indtil frokost og ved I hvad jeg laver i al den tid??? Sover i min fars seng!!! For han kan jo ikke se det og når han kommer op for at spise frokost kan han ikke finde mig, for jeg gør mig helt lille og gemmer mig under dynen – M E N han finder mig altid og så skal jeg ud i det kolde vejr og tisse og det er også fint, så jeg skynder jeg mig bare at få tisset,  så jeg kan komme hurtigt tilbage til dynerne igen;-)

Mit første halve år her hos min nye mor og far er gået meget hurtigt og jeg er rigtig glad for at være her, fordi vi laver en masse sjove og skøre ting hele tiden. Hver dag går vi en mega lang tur og det er bare dejligt for der er så mang dufte fra andre hunde, som jeg skal have indsamlet. Især holder jeg meget af at gå i hen Parken, fordi der bare altid er S Å mange andre hunde at hilse på.

Noget andet som er sjovt er når jeg kommer i bad! Ikke så meget selv badet med vand og alt det, men bagefterbliver jeg føntørret!! JUBII!! L O V E   I T!!!

Noget andet som jeg også synes ret godt om, er når vi tager på tur til andre byer eller nogle steder jeg aldrig har kendt før, som f.eks. Den gamle By i Århus –W O W! det var fedt – M E N det jeg elsker allermest er når vi er på skibet og jeg kan holde udkig fra min puf eller fra agtersækket og alle dem som går forbi skibet standser op og hilser på mig, fordi de synes jeg er så lille bitte og sød (de kender mig slet ikke;-))

En Skibshunds dagbog - 8.
P Å T U R I P A R K E N
En Skibshunds dagbog - 8.
E L S K E R F Ø N T Ø R R I N G
En Skibshunds dagbog - 8.
P Å T U R
En Skibshunds dagbog - 8.
M I N P U F

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.