Rejser

Stemningsbilleder fra Spanien

Stemningsbilleder fra Spanien skal I da ikke snydes for. På den tur, vi lige er kommet hjem fra for nyligt, skete der bare så meget. Vi havde gæster ad to omgange. Indimellem var vi sammen med dejlige venner, som også har hus dernede, helt tæt på os. Dem deler vi både humor og livsglæde med, så det er altid en win-win, når vi er sammen.

Hjemmeaftner med hjemmelavet mad

Denne gang blev der også kokkereret ekstra meget hjemme i huset, for jeg havde så mange opskrifter, som skulle afprøves.

Rene’s mor var hos os i begyndelsen og hun er virkelig en gourmet. Hun værdsætter et hjemmelavet måltid lavet af gode råvarer. Det er lige noget for mig, som elsker at bruge løs af alle de skønne fisk, grøntsager og skaldyr, der er at købe langs kysten.

På de sene aftner, når alle andre sov, sad jeg helt stille for mig selv ude på terrassen,med den der helt vanvittigt, perfekte udsigt og røg lidt på min shisha – I love it!

OSHUN Gastronomy Lounge

Vi var på OSHUN, også denne gang. OSHUN Gastronomy Lounge – hold nu op, den mand,Viktor, han kan lave mad. Det er fantastisk hver gang og jeg kan bare anbefale, at hvis I kommer til Frigiliana, så book et bord og prøv det!

Flere skønne steder og gæster

Chiki beach gav også brunch flere gange og det er sgu altid en oplevelse. Alt er hjemmelavet og deres omgivelser er noget ud over det sædvanlige, selv for den spanske solkyst;-) Rimeligt flippet, men cool!

Så er der jo smukke Nerja, hvor vi både så photo shoot af brydepar i vandkanten og en sød harpespiller en sen aften. Nerja, jeg er din fan forever:-)

Vi havde denne her gang besøg fra Danmark af nogle rigtigt dejlige venner. De aldrig har været i vores område før. Det er jo sådan noget vi kan lide, for så kan vi rigtigt vise alle vores yndlings steder.

Vi har åbenbart gjort det okay, for vi er inviteret på besøg hos dem i deres bolig i Tyrkiet inden længe. Det glæder vi os vildt meget til, for især min erfaring med Tyrkiet er meget sparsom.

På Middelhavet med katamaranen

Så var der jo den dag hvor vi hyrede en katamaran og noget champagne og sejlede ud for spise paella ombord på 60 meter vand. Det var en af de godeste dage:-)

Vi var 6 personer ombord på katamaranen og havde det hele for os selv (det er sådan noget man booker på forhånd;-)) Champagnen blev poppet straks , INDEN, vi sejlede ud, s’føli!

Kaptajnen og hovmesteren lavede senere paella til os til frokost og så var der ellers fri bar, hovedspring og bading. Det var for at sige det helt ærligt, den allerfedeste dag, vi har haft i lang tid:-)

Behøver jeg at sige, at vi havde den mest pragtfulde tur og er super taknemmelige for , at vores skønne venner vil lege med:-)

Der blev også tid til noget helt almindeligt kedeligt som f.eks. at støvsuge bilen og opdatere lidt på plantesituaationen med mere og de 3 uger fløj afsted. Vi går nu og overvejer om vi skal smutte afsted igen om nogle uger, eller vi skal vente til juleferien….

Bum, bum, bum – svært valg;-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.