Livsstil

Føler mig som en sådan kendis type nu!

Føler mig som sådan en kendis type nu!! Jeg er i avisen idag!!! I vores lokale avis, Herning Folkeblad!! PÅ FORSIDEN!!! Hooold da nu op!!!!

Det er jo ikke sådan hver uge, jeg bliver interiewet til bladene eller noget, så for mig er det kæmpe stort.

Det er vel omkring en måned siden at jeg blev kontaktet af journalisten, fordi hun havde læst mig blog og synes jeg kunne være spændende at sludre med.

Efter lidt kalender-gymnastik lykkedes det endelig at finde en dato, hvor vi alle havde tid. Hun kom så herud på Sandgaarden sammen med en fotograf.

Det var super hyggeligt og jeg fik da lige lov at være i centrum et par timer og det var ret fedt, når det handler om min blog, jo.

Det er faktisk kun 3 måneder siden vi sidst havde besøg af avisen. Det var da Rene rundede og vi blev gift. Det kom der også et rigtigt fint portræt ud af. Jeg er SÅ stolt af min mand og det han har bedrevet i sit liv.

Nå, men nu handler det om mig i dag og det er ret cool, synes jeg. Sagde lige til Rene, at han da gerne må sidde ved siden af mig, selvom jeg er en kendis type nu;-)

Jeg er lige nødt til at vise jer artiklen, som også kan læses på netavsien lige her. Tog lige fotos af avisen – hvor pjattet er jeg lige;-)

Ha’ en rigtig dejlig lørdag aften, for det får jeg. Det her skal nemlig fejres!

Champagne siger jeg bare!!

9 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.