morgen udsigt fra badet
Sandgaarden og haven

Har du set miniserien om Sandgaarden?

Har du set miniserien om Sandgaarden? Vi er sgu stadig lidt stolte over, at nogen gad besøge os og skrive både avisartikler om både bloggeriet og hus og have, flere gange. Efterfølgende kom der også en journalist og fotograf og lave en miniserie om vores skønne sted – Sandgaarden, som vi overtog for lidt over 3 år siden.

Her finder du filmene!

De tre film har jeg linket til nedenfor. De ligger alle på YouTube nu. Cool nok!

For lidt tid siden, lige da de tre små film gik i luften, skrev jeg nogle korte indlæg om hvert afsnit i miniserien, som I kan læse eller genlæse her, her og her.

Vi skal bæres herfra…

Vi skal nok bæres ud herfra, for vi ELSKER at bo herude i den lille landsby med kort afstand mellem menneskene, men dejligt luftigt rundt omkring os.

Tænk, bare i dag hvor vi gik en tur, mødte vi flere af landsbyboerne og fik en sludder med dem alle. Det er sgu da fantastisk. Alle kender alle og hjælper hinanden med småt og stort. Vi har oveni købet en Facebook gruppe for beboerne her i byen, hvor man kan sælge eller låne ting og sager af hinanden eller bare spørge om nogen har mulighed for at fodre ens dyr, mens man er væk et par dage. Jeg bliver helt høj af følelsen indeni, når jeg tænker på hvor priviligerede og heldige vi er. TAK.

Sommeren nærmer sig

Ikke nok med at vi er stolte af vores sted, men at gense filmene er jo også et dejligt gensyn med sommeren. Det var tiltrængt lige at blive mindet om, at vi går den tid i møde nu.

Glæder I jer også til varmere vinde Danmark!

Tak, fordi du så med!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.