morgen udsigt fra badet
Sandgaarden

Har du set miniserien om Sandgaarden?

Har du set miniserien om Sandgaarden? Vi er sgu stadig lidt stolte over, at nogen gad besøge os og skrive både avisartikler om både bloggeriet og hus og have, flere gange. Efterfølgende kom der også en journalist og fotograf og lave en miniserie om vores skønne sted – Sandgaarden, som vi overtog for lidt over 3 år siden.

Her finder du filmene!

De tre film har jeg linket til nedenfor. De ligger alle på YouTube nu. Cool nok!

For lidt tid siden, lige da de tre små film gik i luften, skrev jeg nogle korte indlæg om hvert afsnit i miniserien, som I kan læse eller genlæse her, her og her.

Vi skal bæres herfra…

Vi skal nok bæres ud herfra, for vi ELSKER at bo herude i den lille landsby med kort afstand mellem menneskene, men dejligt luftigt rundt omkring os.

Tænk, bare i dag hvor vi gik en tur, mødte vi flere af landsbyboerne og fik en sludder med dem alle. Det er sgu da fantastisk. Alle kender alle og hjælper hinanden med småt og stort. Vi har oveni købet en Facebook gruppe for beboerne her i byen, hvor man kan sælge eller låne ting og sager af hinanden eller bare spørge om nogen har mulighed for at fodre ens dyr, mens man er væk et par dage. Jeg bliver helt høj af følelsen indeni, når jeg tænker på hvor priviligerede og heldige vi er. TAK.

Sommeren nærmer sig

Ikke nok med at vi er stolte af vores sted, men at gense filmene er jo også et dejligt gensyn med sommeren. Det var tiltrængt lige at blive mindet om, at vi går den tid i møde nu.

Glæder I jer også til varmere vinde Danmark!

Tak, fordi du så med!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.