Livsstil

Jubiii!!! Summer here we come! Vi glæder os!

image

 

Jubiiii! Summer here we come! Så er det endelig NU!

Det allerførste som bare skal ske, er at bådens tanke skal fyldes op, så vi ikke skal lede efter tanksteder lige de par dage. Sådan en bandit her kan rumme over 500 liter brændstof. Ret vildt!

 

 

Så pakkede jeg alt ud og stuvede på plads, så det hele er praktisk og nemt at få fat i efterhånden som vi får brug for det. Vi har jo ekstra med af alting plus lidt nye must-haves, såsom bøger, vandpibe, brødrister og mange andre ting, som vi helt sikkert regner med at få virkeligt meget brug for undervejs på vores tre ugers Sommertogt⚓️

 

Vi fandt også lige en Føtex-udgivelse som har fået lov at deltage på turen, mest fordi jeg har set at der er lækre dressinger, marinader og andre super fine tips  og tricks til grillaftnerne – og dem får vi forhåbentligt rigtigt mange af – vi har i hvert tilfælde købt rigeligt med kul😉

Nå, nu er Kaptajnen færdig med at tanke og vi vil gå ud i sommeren og få os en bid mad og lidt dejligt musik, inden vi tørner ind, så vi kan være friske i morgen😄

Rigtig dejlig aften til dig – Laters, baby!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.