mi casa
Spanien

Uhhh, jeg savner Spanien!

Uhhh, jeg savner Spanien! Nu er det godt nok længe side vi kom hjem dernede fra, læs lidt om det her. Det er mere end 4 måneder siden vi satte foden på jorden i Danmark og her har vi været lige siden. Ikke meget anderledes end for de fleste andre danskere.

Vores andet hjem

Som I nok ved, plejer vi at være i Spanien i længere perioder hen over året, undtagen højsommer, som vi holder her på Sandgaarden. Fordi haven kræver os og fordi vi bare elsker at være her om sommeren. I år ingen undtagelse.

MEN alligevel trækker Spanien i os nu. Vi plejer at flyve derned sidst i august, men i år er det som om slutninen af august, er meget langt væk. Billetterne er bestilt og nu krydser vi fingrene for at vi kommer afsted.

Vi er klar!

Ansigtsmaskerne er også købt og vi er klar, så PLEASE! Corona, lad nu være med at f…. det hele op igen, ik’?

Flere af vores naboer er også danskere (jeps, en ægte dansker koloni;-)) og de har skrevet og ringet til os hen over sommeren, om vi dog ikke snart kommer derned. Det er da ikke til at holde ud, så jeg vil afsted NU!

Hvad jeg især savner

Der er så meget skønt, som jeg savner dernede, men især glæder jeg mig til at besøge vores yndlings tapas bar i Nerja, få en sejltur med katamaranen, at lave mad i vores eget køkken, at sidde på terrasen og nyde solnedgangen, at spise brunch på en af vores favorit strandbarer (som dog nu har fået nye ejere og nyt navn), at….

Ja, jeg kunne blive ved og nu varer det så kun en måned, til vi er sfsted. Hvis altså Corona vil….!

stam-tapas-baren
glæder mig til dette her
glæder mig til dette her
den her solnedgang
den her solnedgang
ku' godt sådan en tur lige nu
ku’ godt sådan en tur lige nu
morgenjuice Beobab style
morgenjuice Beobab style

Fuld af forventningens glæde!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.